Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Northwestern Kellogg School of Management

Introducere

Școala de Management Kellogg de la Universitatea Northwestern este dedicată educării și inspirării unor lideri curajoși care construiesc organizații puternice. Creșterea este o provocare pentru fiecare lider și organizație confruntată - în sectoare, piețe, țări și economii. Printr-o abordare distinctivă a conducerii gândirii de afaceri și a unei culturi vibrante conduse de comunitate, Kellogg dezvoltă lideri curajoși, conduși și susținători, care folosesc cu înțelepciune puterea piețelor pentru a crea valoare de durată.

Școala de Management Kellogg de la Universitatea Northwestern colaborează cu GetSmarter pentru a crea o experiență de educație online cea mai bună în clasă: de la proiectarea de programe care oferă competențe verificabile până la asistența personalizată, mediată de oameni, primesc.

Gama de programe online este condusă de renumita facultate Kellogg de la Northwestern și de o serie de experți din industrie, cu o abordare trans-disciplinară distinctivă a conducerii gândirii de afaceri. După finalizarea cu succes a unui program, studenții pleacă departe cu un certificat oficial care îi va ajuta să se diferențieze în mediul de lucru competitiv.

Programe

Școala de management Kellogg de la Northwestern University oferă și:

  • Managementul operațiunilor digitale
  • Dreptul afacerilor pentru lideri
  • Gestionarea strategică a schimbărilor

a lua legatura

+1 847 440 3906
[email protected]

Locații

  • Evanston

    2211 Campus Drive, , Evanston

Întrebări