Keystone logo
Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Northwestern California University School of Law

Introducere

Northwestern California University School of Law (NWCULaw®) a fost fondată acum 38 de ani. A început ca o școală de drept externă care acordă diplome și este acum cea mai veche școală de drept online care acordă diplome din țară care oferă educație online la distanță. Programul său de studiu al dreptului a fost dezvoltat astfel încât obstacolele economice, angajamentele familiale, îndepărtarea locației și alte dificultăți să nu împiedice persoanele care merită să studieze dreptul.

În prezent, școala are aproximativ 600 de elevi înscriși, iar de-a lungul anilor de istorie a școlii, un număr mare de absolvenți ai acesteia au continuat să practice avocatura cu succes. Absolvenții școlii au trecut la locuri de muncă ca avocați practicanți și litigatori, apărători publici adjuncți, procurori adjuncți, consilieri județeni, avocat municipal, avocați pentru brevete, avocați fiscali, avocați imigranți, avocați falimentari, avocați pentru admiralitate și avocați maritimi, arbitri, mediatori, judecători ai instanțelor administrative și avocați ai personalului care lucrează pentru firme de avocatură, corporații private, organizații și agenții guvernamentale.

NWCULaw are un record dovedit de succes pentru școlile de drept online și învățământul la distanță și a fost prima astfel de școală care a oferit cursanților instruire pe internet utilizând tehnologia de videoconferință. Acesta oferă un program de studiu de drept complet online care duce la prezentarea diplomei Juris Doctor (JD).

Locații

 • Sacramento

  2151 River Plaza Drive, Suite 306 Sacramento, CA 95833, 95833, Sacramento

  Programe

   Instituția oferă și:

   Întrebări