Keystone logo
© BIMM University
Northumbria University Online

Northumbria University Online

Northumbria University Online

Introducere

Învățământ la distanță la Universitatea Northumbria

Alăturați-vă celei mai rapide universități din Marea Britanie în clasamentul mondial *, cu o reputație globală de excelență academică și de cercetare.

Northumbria University este o universitate inovatoare, pionieră, care urmărește o nouă gândire și găsește noi soluții pentru a face față provocărilor de mâine. În calitate de Top Young University din Marea Britanie (Times Higher Education’s Young Universities Ranking 2020), împuternicim inovatorii, vizionarii și factorii de schimbare pentru a transforma lumea în care trăim.

Evaluat cu 5 stele atât pentru predare, cât și pentru angajabilitate, de către QS Stars și premiat cu Argint în cel mai recent cadru de excelență în domeniul predării, oferim o gamă largă de diplome universitare și postuniversitare de ultimă oră din campusurile noastre din Newcastle Upon Tyne (Marea Britanie), Londra și Amsterdam și online prin învățare la distanță.

Cursurile noastre de învățare la distanță au fost concepute în parteneriat cu experți în învățare online pentru a vă ajuta să vă dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea un impact, oriunde vă aflați în lume. Toate au fost structurate în mod expert pentru a vă ajuta să reușiți, cu un conținut de curs care se potrivește cu calitatea și nivelul ofertelor noastre din campus.

* Clasamentul universitar mondial 2020

Cursul tău, calea ta

În calitate de student la învățământ la distanță de la Universitatea Northumbria, veți:

 • Aveți libertatea de a studia oriunde și oricând doriți , potrivindu-vă învățarea în jurul vieții și al programului de lucru.
 • Bucurați-vă de acces nonstop la materiale academice, instrumente de cercetare și studiu prin portalul nostru de eLearning, Blackboard Ultra.
 • Interacționați direct cu tutorii dvs. în timpul seminariilor virtuale , înregistrate, astfel încât să puteți urmări mai târziu.
 • Colaborați cu studenți cu gânduri similare din întreaga lume în timpul discuțiilor interactive regulate și al proiectelor de grup.
 • Beneficiați de sprijinul unui consilier de succes pentru studenți , care vă va ajuta din prima zi până la absolvire.
 • Fiți capabil să distribuiți costul taxelor dvs. plătind în rate de la modul la modul .
 • Alegeți când începeți anul, cu aporturile în ianuarie, aprilie, iulie și octombrie .

Cursurile noastre de învățare la distanță

 • Master în marketing digital

Descopera mai mult

Completați acest formular și echipa de admitere a Universității vă va răspunde la orice întrebări.

Mărturii studențești

Locații

 • Newcastle upon Tyne

  Newcastle upon Tyne, Regatul Unit

  Întrebări