Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

North Carolina State University Engineering

Introducere

Despre noi

Programele noastre de inginerie online vin cu toate avantajele unei experiențe pe campus la o universitate de clasă mondială.

Excelență în inginerie

Când studiați la NC State Engineering Online, faceți parte din Colegiul de Stat din NC, un lider național. Elevii din programele noastre la distanță îndeplinesc aceleași standarde riguroase ca cele din clasă.

Facultatea noastră de inginerie este excepțională. Șaisprezece dintre ei sunt membri ai Academiilor Naționale de Știință, Inginerie și Medicină, iar alții au câștigat aclamări ca inovatori de la Casa Albă, MIT Technology Review și National Science Foundation. Acei profesori lucrează îndeaproape cu lista profundă de parteneri din guvern și industrie din NC, căutând soluții practice la provocările globale.

În calitate de student în inginerie online, veți avea acces și la resurse pentru a vă ajuta să aveți succes, inclusiv biblioteci de talie mondială, Laboratorul nostru virtual de calcul, proiectarea în campus și librăriile NC State.


borevina / Pixabay

123951_architect-3979490__340.jpg

Un record de succes

Ingineria este un domeniu în continuă schimbare. Progresele de astăzi vor fi știrile de ieri, mai repede decât crezi. Bazele pe care le-ați învățat ca licențiat sau pe site-ul de locuri de muncă vor fi întotdeauna relevante, dar tehnologia și resursele pe care le utilizați se vor schimba continuu. De aceea, învățarea pe tot parcursul vieții este o prioritate fundamentală pentru ingineri, iar obținerea unui master sau a unui certificat profesional este cea mai bună modalitate de a rămâne în fața curbei.

La NC State, avem un record lung de succes în învățământul la distanță ingineresc - mai mult de 40 de ani. Suntem pe deplin acreditați de către Comisia pentru Colegiile Asociației Sudice a Colegiilor și Școlilor și suntem autorizați în fiecare stat american pentru livrarea programelor de licență online.

S-au schimbat multe de când am început în 1978, conexiunile în bandă largă înlocuind înregistratoarele de videocasete și câmpurile emergente înlocuind cele în scădere. Ceea ce nu s-a schimbat este calitatea și integritatea educației inginerești pe care le oferim.

Locații

  • Raleigh

    Raleigh, Statele Unite ale Americii

Întrebări