Keystone logo
The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

The New England School of English On-Line

Introducere

Filozofia noastră

Filozofia Școlii de Engleză din New England este de a oferi cele mai bune instruiri în limba și cultura engleză: să ofere un program provocator intelectual de cea mai înaltă calitate într-un mediu cald și susținător. Pe scurt, scopul nostru este să oferim o oportunitate extraordinară de a învăța limba engleză.

De ce NESE ?

Imersiune lingvistică și culturală completă

La NESE , studenții învață mai mult decât limba; ei învață și cultura americană. Studenții noștri reușesc rapid, deoarece instruirea intensivă a limbii engleze combinată cu imersiunea culturală completă s-a dovedit că maximizează învățarea limbilor străine. La NESE , studenții participă la cursuri intensive în timpul zilei și au posibilitatea de a merge acasă la o familie americană sau un cămin seara. Toată ziua, în fiecare zi, programul nostru intensiv expune studenții la limba și cultura americană, oferind o oportunitate pentru cea mai rapidă învățare a limbii străine posibil.

Excelenți Profesori

Datorită reputației sale extraordinare, NESE atrage profesori care dețin atât diplome de licență, cât și diplome avansate de la unele dintre universitățile de top din SUA, inclusiv Harvard, Yale și Columbia. Indiferent de locul unde și-au obținut diplomele profesorii noștri, profesorii NESE sunt profesioniști dinamici, cu o experiență de predare excepțională, care au fost selectați să predea la NESE datorită nivelului lor ridicat de expertiză și devotament.

Clase mici

Mărimea medie a clasei noastre este de 12 studenți. Clasele mici asigură discuții pline de viață, participarea frecventă a studenților și interacțiunea intensivă elev-profesor.

Programe intensive și semi-intensive Cinci zile pe săptămână

Studenții au de ales să participe la Programul intensiv al lui NESE de la 9:00 la 3:15 în fiecare zi sau la Programul semi-intensiv al lui NESE de la 9:00 la 12:00 în fiecare zi. Ambele programe oferă 10 niveluri de pregătire lingvistică și culturală, acces deplin la toate facilitățile NESE și o alegere între un dormitor comun sau o cazare în familie.

Cursuri opționale și după școală

Pe lângă orele noastre academice intensive, studenții pot alege cursuri opționale și după școală pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele mai rapid. Cursurile opționale și după școală includ pregătirea TOEFL®, engleza de afaceri, engleza juridică, pronunția și pregătirea universitară. NESE studenții avansați pot urma, de asemenea, cursuri în domeniul lor de interes special la Harvard Extension School și la alte colegii din zonă. (Vă rugăm să rețineți că cinci studenți trebuie să se înregistreze pentru ca un curs după școală NESE să aibă loc.)

Transcrieri și certificate oficiale

La sfârșitul fiecărei sesiuni, veți primi o transcriere NESE care vă oferă informații despre cunoștințele dvs. de limba engleză și despre rezultatele academice din fiecare domeniu de competență. Veți primi, de asemenea, un NESE Certificat de participare pentru participarea la programul nostru, iar după finalizarea cu succes a celui mai avansat nivel al lui NESE , vi se va acorda Diploma NESE . În plus, dacă obții excelență academică, vei fi recunoscut ca fiind „Student cu onoruri”. O notație a acestui lucru va apărea pe transcrierea dvs. oficială NESE .

Un oraș ideal, un cadru universitar ideal

NESE este situat lângă Universitatea Harvard, în centrul pieței Harvard din Cambridge. Harvard Square este un punct focal al activității studențești și unul dintre cele mai interesante și dinamice centre studențești din Statele Unite. NESE se află la numai 100 de metri de gară și autogară și la 10 minute de centrul orașului Boston. De asemenea, suntem la mai puțin de două ore distanță de schi minunat, navigație pe ocean și Cape Cod, frumos și istoric.

Program flexibil

Oferim sesiuni intensive de 4 săptămâni, începând cu 12 momente diferite de-a lungul anului. Aceasta înseamnă că îți poți începe antrenamentul de engleză la ora care se potrivește cel mai bine programului tău.

Aranjamentele de cazare în avans

Pe tot parcursul anului, studenții pot alege să locuiască într-o familie americană sau într-un cămin. Deoarece NESE face toate aranjamentele de cazare înainte ca studenții să-și părăsească țara, indiferent dacă studenții aleg să locuiască într-o casă de familie sau într-un cămin, ei pot merge direct de la aeroport la noua lor casă. NESE nu percepe nicio taxă pentru realizarea oricăror aranjamente de locuit.

Un program pentru profesioniști

Datorită flexibilității curriculumului NESE , profesioniștii pot alege cursurile pe care doresc să le urmeze. Acest lucru este ideal pentru profesioniștii a căror muncă nu le permite să urmeze programa noastră intensivă. Pe lângă programul nostru intensiv obișnuit, instruirea privată și NESE cursurile opționale sunt câteva dintre opțiunile de la NESE pentru profesioniști.

Un program pentru studenți

Curriculum-ul nostru intensiv este special conceput pentru a ajuta studenții să-și atingă obiectivele academice cât mai repede posibil. Pe lângă orele noastre intensive, oferim un curs de pregătire TOEFL®, examenul instituțional TOEFL® în fiecare lună și un curs de pregătire universitară. Oferim, de asemenea, consiliere educațională extinsă și un serviciu de plasare universitară, o bibliotecă de resurse universitare pentru a ajuta studenții să planifice studii viitoare în Statele Unite și admiterea în universitățile din zonă fără a lua TOEFL®.

Consiliere și servicii gratuite

Gama noastră de servicii gratuite este extinsă: plasare în locuințe înainte de sosire, consiliere și plasare universitară, folosirea NESE a facilităților informatice, utilizarea nelimitată a NESE e-mail-ului și a internetului, NESE foile matricole și certificate și consiliere de la reprezentanții noștri experimentați din întreaga lume.

Locații

  • Cambridge

    Harvard Square 36 John F. Kennedy Street

Întrebări