Keystone logo
Neapolis University Pafos Distance Learning

Neapolis University Pafos Distance Learning

Neapolis University Pafos Distance Learning

Introducere

 • Profesorul Anastasia Reppa, directorul Unității de învățare la distanță
 • Dr. Kyriakoula Georgiou, tehnolog educațional
 • Dna Ioulita Aggelopoulou, proiectant instructiv
 • Aggelina Agapiou, Administrator al unității de învățare la distanță

Unitatea de învățare la distanță (DLU) de la Universitatea Neapolis folosește cea mai modernă tehnologie electronică pentru o platformă care oferă studenților programe de studii postuniversitare în specializări contemporane. Scopul DLU este de a sprijini studenții și academicienii universității atât în învățământul la distanță pe termen lung, cât și pe cel scurt. Filozofia de bază a DLU este de a asigura egalitatea în accesul la informații și respectul față de nevoile fiecărui student al universității noastre. Viziunea noastră este de a crea o unitate care va fi un prototip în învățământul la distanță pentru toate universitățile care oferă programe de studiu similare.

Obiectivele DLU

Furnizarea de educație la distanță ca răspuns la nevoile:

 • Elevii, asigurându-se în același timp că obiectivele și rezultatele fiecărui curs sunt atinse.
 • Personalul academic implicat în învățarea la distanță să poată utiliza și îmbogăți materialele și resursele electronice disponibile și utilizabile de tehnologia DLU.
 • Utilizarea platformei electronice pentru consolidarea cercetării și dezvoltării Universității în beneficiul studenților, comunității academice și comunității locale din Cipru.
 • Conectarea DLU cu sectoarele private și publice pentru a menține un avantaj competitiv într-o comunitate de cunoaștere și dezvoltare continuă.

Modelul educațional

Modelul educațional aplicat de Universitatea Neapolis în DLU se bazează pe structura e-learning-ului. Dezvoltarea DLU sa bazat pe mulți ani de experiență și concluzii ale instituțiilor de învățământ superior din întreaga lume.

Mai precis, experiența Universității Deschise din Elen și a Universității Deschise din Cipru și a Universității Deschise din Israel au fost luate în considerare și aplicate. Structura programului de cursuri și a instrumentelor electronice oferă studenților flexibilitatea pentru experiența lor educațională la distanță pe parcursul studiilor lor.

Educație online

Fiecare program de studiu oferit de învățământul la distanță este structurat și prevăzut cu un ghid complet de studiu. Aderă la obiectivele de bază ale instruirii în mediul electronic de învățare la distanță.

Modelul educațional utilizat (Figura 1) în fiecare curriculum include un pachet de instruire personalizat care permite elevilor să aibă acces la materialul care a fost oferit și postat pe platforma electronică și discutat cu profesorul în persoană sau întâlnindu-se cu ei într-o telecomandă modernă lecție de comunicare (teleconferință).

Elevii pot utiliza, de asemenea, instrumente de productivitate în diferite medii de comunicare, precum conferințe de grup și seminarii web, care ajută elevul să dezvolte învățarea online. Studenții vor învăța dintr-o serie de acțiuni și sarcini care le sunt atribuite utilizând platforma electronică pe care universitatea o oferă.

Reducerea decalajului tehnologic

Această platformă educațională electronică utilizată de Universitatea Neapolis este concepută pentru a obține cele mai bune rezultate ale învățării pentru studenți. Platforma pentru învățarea la distanță le permite studenților să își învețe cu ușurință capacitățile și cum să utilizeze și să aleagă modul cel mai potrivit pentru un stil de învățare flexibil și personalizat.

Antrenament față în față

În afară de prelegerile și instrucțiunile înregistrate video, care sunt disponibile studenților, Universitatea Neapolis a închiriat o linie exclusivă pentru utilizarea programelor de învățare la distanță oferite de la distanță. Așadar, caracterul impersonal și anonimatul educației la distanță sunt diminuate, deoarece studenții pot vedea în direct, în zone special concepute, profesorul sau un expert și să pună întrebări și să se bucure de rezultatele pozitive din participarea virtuală a studenților din diferite regiuni din Grecia și Cipru.

Resurse online

Resursele pentru e-learning-ul online includ materiale educaționale disponibile pentru citirea fiecărui curs, linkuri către site-uri web, comunicări online și multimedia. Instrumentele platformei facilitează interacțiunea cu elevii și profesorii cu diferitele forme de material de instruire și participarea la învățare prin schimbul de cunoștințe. Acest mediu multifactorial oferă studenților condiții favorabile pentru o învățare flexibilă și personalizată, care combină avantajele metodelor moderne de învățare la distanță.

Locații

 • Paphos

  Paphos, Cipru

  Întrebări