Keystone logo
© Eva Dang
New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

New College Lanarkshire

Introducere

New College Lanarkshire oferă mai mult de 800 de cursuri pe șase facultăți. Dedicat îmbunătățirii continue, Colegiul a făcut investiții în cele mai noi tehnologii și facilități din campusurile sale pentru a se asigura că studenții au cel mai înalt calibru de resurse.

Fiecare campus are caracteristici unice, inclusiv studiouri de înregistrare de ultimă generație și posturi de radio interne la Cumbernauld, saloane moderne de coafură, noi facilități de predare dentară și un loc de conferințe uimitor în Coatbridge.

Colegiul se concentrează puternic pe abilități, care stau la baza noii sale poziționări de brand „Skillset For Life”. Fie că este vorba de frumusețe sau coacere, sport sau știință, mașini sau computere, Colegiul este axat pe a ajuta studenții să transforme o pasiune în cariera lor.

Angajabilitatea este un alt obiectiv major al colegiului și fiecare facultate are legături comerciale puternice cu liderii din industrie, care sunt extrem de susținători în oferirea de plasamente studenților, experiență și sfaturi.

Locații

 • Wishaw

  Enterprise Way,1, ML1 2TX, Wishaw

  • Coatbridge

   Kildonan Street, ML5 3LS, Coatbridge

   • Cumbernauld

    North Carbrain Road, G67 1HU, Cumbernauld

    • Cumbernauld

     Ardgoil Drive,1, G68 9NE, Cumbernauld

     • Cumbernauld

      Cumbernauld, Regatul Unit

      Întrebări