Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
NationsUniversity

NationsUniversity

NationsUniversity

Introducere

NationsUniversity sunt dedicați abordării noastre de predare a scripturilor și cred că Cuvântul lui Dumnezeu este cheia unei lumi mai bune. Acești donatori generoși sunt dispuși să plătească primele trei luni de studiu. Acest cadou vă permite să studiați fără niciun cost, cu excepția taxei de înregistrare de 25 USD. Acești donatori sunt dispuși să investească în tine și să te ajute să câștigi o educație biblică, astfel încât să îți poți schimba lumea. La sfârșitul primului trimestru, veți fi în măsură să luați o decizie care este cea mai potrivită pentru dvs.

Descoperă Națiuni

Suntem „o școală fără pereți” care oferă o educație creștină de înaltă calitate și accesibilă pentru toată lumea.

Descoperiți învățământul superior creștin accesibil.

NationsUniversity este o universitate online, non-profit, acreditată. Servește studentul care caută o educație de calitate în studii religioase la un preț accesibil. Universitatea salută credinciosul și non-credinciosul lăsând la o parte interpelări și interpretări istorice. Studiile se concentrează asupra scripturilor biblice.

Descoperiți un mod flexibil, convenabil de învățat.

NationsUniversity utilizează o procedură de înregistrare NationsUniversity . Puteți începe studiile în orice moment. Sălile virtuale sunt deschise douăzeci și patru de ore pe zi, șapte zile pe săptămână. Acest lucru vă permite să vă personalizați planul de învățare pentru a vă potrivi programul.

Descoperă un personal total angajat în succesul tău.

NationsUniversity este condusă de voluntari și posibilă de parteneri financiari care împărtășesc viziunea utilizării NationsUniversity pentru a construi credință autentică și a instrui lideri creștini din întreaga lume. Instituția este dedicată să vă facă experiența cât mai bună. Fiecare student este desemnat un consilier pentru a ghida procesul educațional.

Descoperiți programe de diplomă acreditate.

NationsUniversity este încorporată în statul Louisiana. Ca instituție de acordare a gradului, școala oferă trei grade: (1) Licențiatul în Studii Religioase (BRS), Master of Studies Theologic (MTS) și Master of Divinity (M.Div.).

Descoperă calitatea.

Motivul pentru care există NationsUniversity este acela de a pune la dispoziția studenților extrem de motivați, care doresc să se pregătească pentru conducerea bisericii, o educație la nivel universitar în studii religioase și teologice, dar care nu pot găsi acea educație din motive financiare sau din alte motive practice. Am reușit să oferim studenților cursuri independente de calitate, la costuri minime, prin faptul că nu au un campus fizic, prin recrutarea de profesori universitari și alți profesioniști pentru a oferi voluntar expertiza și serviciile lor și prin primirea de sprijin generos din partea prietenilor care ne împărtășesc obiectivul.

NationsUniversity este un membru acreditat al Comisiei de Acreditare a Educației la Distanță (DEAC). DEAC este recunoscut de Departamentul pentru Educație al SUA (USDE) și Consiliul pentru Acreditarea Învățământului Superior (CHEA).

NationsUniversity mi-a oferit o bază mai largă din care pot extrage cunoștințe și structuri care alimentează tot ceea ce fac.

-BYTHA REGAULD, ARKANSAS, STATELE UNITE

Viziunea misiunii

Misiunea NationsUniversity este de a construi credința autentică și de a instrui lideri creștini din întreaga lume printr-o educație superioară accesibilă, accesibilă, folosind învățarea la distanță.

Misiune si viziune

NationsUniversity se angajează să își îndeplinească misiunea prin programe de educație la distanță de calitate. Construirea credinței nu este o experiență emoțională; este un efort educațional, bazat pe cunoaștere și înțelegere.

Dezvoltarea liderilor creștini este, de asemenea, o întreprindere calculată, construită pe baza cunoașterii și principiilor solide. Pentru a se pune bazele adecvate, este esențială o prezentare serioasă, înaltă și obiectivă a credinței creștine și a rațiunii ei. Prin urmare, instituția se angajează să angajeze fiecare elev într-o confruntare riguroasă cu textul biblic.

Obiective

Să construim credința concentrându-ne atât pe cunoașterea textului biblic, cât și pe formarea spirituală personală. Pentru a instrui lideri creștini, prin dotarea studenților cu cunoștințele și abilitățile pentru a servi ca lideri creștini.

La NationsUniversity , ne străduim să:

 • Pentru a oferi programe academice care oferă studenților oportunități de dezvoltare personală, spirituală și profesională
 • Înfățișarea scripturilor biblice într-o manieră pozitivă
 • Oferiți programe de excelență academică la nivel post-secundar de instruire
 • Construirea și menținerea de programe și servicii educaționale care au un scop global și potrivite pentru instruirea globală
 • Oferirea unui sistem deschis pentru căutătorii fără bariere în explorare
 • Să acționeze în conformitate cu valorile găsite în Evanghelia lui Isus Hristos
 • Pentru a proteja securitatea studenților
 • Pentru a oferi programe pe care elevii își pot permite
 • Asigurarea de programe accesibile pentru studenți
 • Pentru a încuraja progresul studenților printr-un sistem de susținere a contactelor individuale, prin personal îngrijit și dedicat și voluntari
 • Pentru a conduce activitatea instituției în cele mai eficiente mijloace

Locații

 • New Orleans

  650 Poydras St., Ste 1400, , New Orleans

Întrebări