Keystone logo
Mind Development Academy

Mind Development Academy

Mind Development Academy

Introducere

Despre noi

Credem că numai soluțiile educaționale noi și flexibile pot răspunde nevoilor multor potențiali studenți de astăzi. Educația tradițională și serviciile oferite de ei nu au flexibilitatea
pentru a depăși obstacolele adulților de a se educa și a se îmbunătăți suficient. Mulți oameni sunt reținute de programe rigide, taxe mari și programe foarte consumatoare de timp.

Noi, cei de la MDA, Mind Development Academy , fac parte dintr-o solutie globala la aceasta. Oferim oamenilor accesul la învățământul superior, în ciuda faptului că au un timp limitat, din cauza numeroaselor responsabilități personale în viața lor pentru familii, locuri de muncă etc. Prin urmare, oferim o modalitate foarte flexibilă de a studia corespondența prin partenerul nostru, burse.

Pentru cetățenii din Africa de Sud interesați de ofertele noastre: Vă rugăm să rețineți că AIU-ul nostru partenere și programele sale sunt pe deplin acreditate de ASIC, organismul guvernului britanic pentru acreditarea universităților străine, însă AIU nu este încă recunoscut de SAQA în Africa de Sud.

Locații

  • Cape Town

    Gordons Bay, 7151, , Cape Town

Întrebări