Keystone logo
MIA Digital University

MIA Digital University

MIA Digital University

Introducere

MIA - Digital University Digital University este o școală internațională de afaceri specializată în master, certificat și program executiv bazat pe utilizarea instrumentelor educaționale și tehnologice inovatoare. Misiunea Universității este să descopere, să păstreze și să disemineze cunoștințe și să educe următoarea generație de cetățeni globali, oferind programe inovatoare și accesibile și oportunități de învățare atât studenților autohtoni cât și internaționali. Programele Universității sunt concepute ținând cont de cerințele emergente ale piețelor locurilor de muncă și oferă studenților abilitățile și competențele necesare pentru a construi o carieră de succes la nivel internațional. Programele de Master, Certificate și Executive sunt dedicate profesioniștilor și liderilor tineri și adulți și au o componentă internațională puternică care oferă o viziune cuprinzătoare asupra activității globale, a principalelor sectoare economice emergente și a sistemelor și tehnologiilor digitale.

De ce să alegi MIA Digital University

  • Dezvoltarea unei viziuni globale a principalelor sectoare de afaceri emergente.
  • Studiați online cu un sistem flexibil și interactiv.
  • Fă parte dintr-o comunitate de studenți și profesioniști internaționali.
  • Dezvoltați abilități tehnologice avansate care vă permit să reușiți în mediul de muncă.
  • Primește cunoștințe cuprinzătoare și pregătire practică care te ajută să îți avansezi cariera.

133553_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

Model de studiu

MAI - Universitatea Digitală este o instituție dedicată cercetării și dezvoltării metodologiilor de învățare inovatoare care îmbogățesc experiența educațională a studenților, permițându-le să își atingă în mod eficient obiectivele profesionale și personale. Toți profesorii și managerii de școli colaborează la proiectarea programelor de formare, alegând instrumente active de predare și învățare, promovând aplicarea practică a cunoștințelor lor și în sfera rezultatelor. Universitatea oferă studenților săi posibilitatea de a studia online într-un mediu flexibil, garantând o pregătire cuprinzătoare care le permite să își atingă obiectivele personale și profesionale într-un mod flexibil. Prin intermediul MAI - Universitatea digitală mediul virtual de învățare studenții vor fi instruiți printr-o metodă interactivă de predare și învățare, cu consilierea și sprijinul constant al tutorilor și profesorilor lor. Dobândirea competențelor personale și profesionale cheie se bazează pe un sistem de evaluare continuă realizat prin rezoluția de cazuri practice, simulări, misiuni și proiecte care permit aplicarea cunoștințelor dobândite în situații reale.

Datorită relației sale cu lumea afacerilor, MIA - Universitatea Digitală oferă o pregătire excelentă care permite realizarea competențelor cheie pentru a deține funcții manageriale în companii europene și internaționale.

Găsiți programul potrivit pentru dvs.

Potriviți-vă nevoile și dorințele și luați calea cea bună.

MIA Digital University oferă o varietate de programe axate pe evoluția tehnologiilor digitale pentru a face față cerințelor pieței globale și în schimbare. Indiferent dacă sunteți un tânăr absolvent sau un profesionist, puteți găsi programul care vă duce pe calea cea bună pentru a vă construi sau îmbunătăți cariera.

Marturii studențești

Fabrizio Rodio

Absolvent al Master Global MBA

" MIA Digital University este o instituție excelentă pentru a-ți dezvolta abilitățile academice și personale. Cursurile la care am participat în timpul masterului îmi îndeplinesc așteptările în carieră, iar cunoștințele și abilitățile pe care le-am obținut mi-au permis să îmi dezvolt potențialul în pasiunea și obiectivele mele"

Nicola Caria

Absolvent al certificatului de marketing digital

„Sunt mândru că am finalizat programul de certificat în Master Digital Marketing la MIA Digital University . Cursurile online mi-au oferit oportunitatea de a-mi urma visele printr-un program flexibil și convenabil pentru programul meu ”

Întrebări