Keystone logo
© ©Methodist University
Methodist University Online

Methodist University Online

Methodist University Online

Introducere

Fondată în 1956 ca un colegiu de arte liberale, Universitatea Metodistă deservește acum aproximativ 2.000 de studenți din aproape 50 de țări. Universitatea Metodistă se concentrează pe experiențe de înaltă calitate care hrănesc valori morale și luarea deciziilor etice pentru a pregăti studenții pentru o varietate de cariere și activități.

Mediul de învățare online oferă aceeași instruire de calitate ca și cursurile în persoană. Toate serviciile de asistență academică sunt disponibile studenților online, oferindu-le asistența personalizată necesară pentru a se dezvolta. De exemplu, elevii pot accesa centrul de îndrumare și centrul de scris al școlii pentru a primi feedback cu privire la munca lor. Aceste servicii de asistență se combină cu membri ai facultății dedicați pentru a produce un mediu general îngrijitor și prietenos pentru toți studenții.

Universitatea Metodistă este o școală Yellow Ribbon, acreditată de Asociația de Sud a Colegiilor și Școlilor (SACS), iar Școala de Afaceri Reeves este acreditată de Consiliul de Acreditare pentru Școli și Programe de Afaceri (ACBSP). Nouăzeci și șapte la sută dintre studenți se califică pentru asistență financiară. Și datorită multiplelor date de începere și a opțiunilor cu normă parțială și cu normă întreagă pentru multe programe, studenților le este oferită flexibilitate pentru a-și avansa educația, echilibrând în același timp munca și angajamentele personale.

Cu o gamă largă de programe online flexibile și de înaltă calitate, Universitatea Metodistă vă poate ajuta să vă începeți sau să vă avansați cariera. Experimentați o experiență educațională distinctivă care încurajează creșterea profesională și personală.

Locații

  • Fayetteville

    Ramsey Street,5400, 28311, Fayetteville

    Întrebări