Keystone logo
MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

MBU - Montreux Business University

Introducere

Prosperăm să fie inovatoare - MBU îmbină educație de afaceri tradițional, cu o abordare holistică, înarmarea studenților noștri cu ambele abilități "soft" "hard" și. De asemenea, folosind tehnologia de ultimă oră. Studenții noștri au acces la Segway și Gigabit Internet wireless. Întreaga universitate este echipat cu Smartboards, și ne-am dispozitive (DLNA, Apple TV, Chromecasturilor) în fiecare cameră de turnare.

Este important să învețe studenții noștri cum funcționează tehnologia, dar, de asemenea, valorile morale, de exemplu, să fie respectuos, etic și responsabil. În lumea afacerilor moderne, aceste calități sunt foarte rare, pentru a găsi în profesioniștii din domeniul afacerilor, astfel cunoștințele combinate cu abilități soft sunt cu adevărat prețuit. Ca atare, vom face sa te utilizabili, iar călătoria spre ocuparea forței de muncă este distractiv, atunci când pregătire întâlnește oportunitate.

Ceea ce face ca MBU special este faptul că studenții sunt susținute de la începutul călătoriei lor la MBU până la sfârșit de către membrii personalului și ai facultăților noastre. Chiar si dupa absolvire, vom păstra legătura cu absolventii noștri și să încerce să-i ajute în fiecare aspect al vieții lor de adult. Odată ce un student MBU, întotdeauna un student MBU!

Din cauza claselor noastre mici, nici unul dintre studenții noștri se simte pierdut la MBU - fiecare elev devine suficient de atenție pentru a vă asigura că înțeleg toate subiectele acoperite în clasă.

Faptul că profesorii noștri sunt toți profesioniștii din domeniul afacerilor este, de asemenea, foarte apreciat - ei aduc propria lor experiență în clasă, permițând studenților să învețe nu numai din cărți și studii de caz, dar, de asemenea, din experiența lor și greșelile lor.

diplomele noastre recunoscute pe plan internațional, în plus față de un mediu multinațional și multicultural, permite studenților noștri să găsească locuri de muncă lor de vis sau de a deschide propriile companii. Studenții noștri sunt destul de antreprenori!

Noi credem că MBU este un loc foarte special pentru a fi la și o rețea foarte interesantă pentru a fi o parte.

Succesul este doar un clic distanță - contactați-ne și să devină un profesionist de afaceri de succes care le-ați dorit întotdeauna să devină!

DIFERENȚA MBU

uniquelocation

Cu vedere frumoasa Lacul Geneva, Montreux University Business este învățarea perfectă și mediu de inspirație. Studenții au privilegiul de a studia la o universitate situată la doar câțiva pași de lac și din jurul francez și elvețian Alpi. Elveția este situat în inima Europei, făcându-l foarte convenabil pentru studenții noștri să se deplaseze pe întregul continent în timpul week-end și de a descoperi astfel de orașe europene emblematice precum Paris, Roma, Barcelona, ​​Berlin, Milano.

diplomaheader

Investiția dumneavoastră este în calitate. In plus fata de diverse afilieri si de membru noastre, MBU este recunoscut de acreditari la nivel mondial.

Montreux University Business este acreditat de către și este un membru al:

 • ACBSP - Consiliul de Acreditare pentru școli de afaceri și programe
 • ISO 9001: 2008 / ISO 29990: 2010 - Organizația Internațională de Standardizare
 • EFMD - Fundația Europeană pentru Management Development
 • CEEMAN - Est Dezvoltarea Managementului Europei Centrale și
 • AVDEP - Asociația Școlilor Private din cantonul Vaud
 • CVCI - Camera de Comerț și Industrie a cantonul Vaud
 • FSEP - Federația Elvețiană a școlilor private
classheader

Dimensiunile clasei noastre mici permit studenților să interacționeze îndeaproape cu profesorii, precum și a obține o perspectivă din partea diferitelor medii de afaceri la nivel mondial.
Din cauza atenției individuale, clase mici oferi un mediu de învățare mai eficientă.

environmentheader

Comunitatea internațională a Universității Business Montreux este în creștere. Avem peste 15 de naționalități care studiază la MBU.
Elevii au mediul multinațional și ospitalitatea elvețiană de renume, contribuie la creșterea gradului de conștientizare la nivel mondial și schimburile culturale, toate în timp ce urmăresc educația lor.

FrenchEngHeader

Centrul MBU pentru Studii de limbi străine oferă cursuri avansate de comunicare de afaceri în limba engleză, precum și cursuri intensive în limba franceză, care sunt concepute pentru a ajuta studenții și profesioniștii din domeniul afacerilor rapid dobândi abilitățile orale și scrise de comunicare de care au nevoie pentru a avea succes academic și profesional.

SemesterHeader

Montreux University Business are un număr selectat de universități de renume ca partenerii noștri de pe tot globul.
Noi încurajăm studenții noștri să ia un semestru în străinătate, în scopul de a se bucura de atmosfera diferite, răsfățați-vă în explorarea noilor culturi și tradiții și de a face noi prieteni din întreaga lume. Lista universităților partenere pot fi găsite aici.

CuttingEdgeHeader

MBU utilizează tehnologie de ultimă generație pentru cursuri și în practică. campusul nostru are, probabil, una dintre cele mai rapide conexiuni la Internet în comparație cu alte universități elvețiene.
Fiecare student are acces la 4 Gigabit / A doua LAN și 1 GB / s WiFi jos / upload. Clasele noastre sunt dotate cu interactive inteligente Boards, precum și de streaming interactiv (Chromecastul / Apple, DLNA) în fiecare clasă.
Cursurile noastre online sunt completate cu 360 ° streaming video și instrumente de realitate virtuala, iar noi suntem cu mândrie investind în cea mai recentă tehnologie pentru beneficiile generațiilor viitoare. MBU este un membru al inițiativei IED. învățarea imersiva are loc aici.

ExecutivesHeader

Avem un program de IER unic. Conducerea noastră în rezidență sunt cunoscuți experți de la companii precum Apple, Deloitte, UBS, Credit Suisse sau Caterpillar. Ei au lucrat ca CEO, CTO sau CFO. Ele sunt / au fost difuzate IT, resurse umane, departamente juridice sau finanțe; domeniul lor de expertiză este Banking, Aviație, Heavy Industries, organizații internaționale, audit, fiscalitate sau juridice.
De tăiere poveste lungă scurt, executivii noștri Residence sunt manageri de succes și antreprenori, care sunt deschise pentru a da sfaturi studenților noștri. Ei le arată cum să aibă succes în provocările ce vor urma studiilor.
Apasa aici pentru a afla mai multe despre directori noastre în Residence.

Viziune & Misiune

Inovare sesiza, isi reia educația - care este motto-ul nostru. La Montreux University Business, dorim să oferim o educație de afaceri cu o diferență prin implementarea unui curriculum inovator care îi inspiră pe elevi să dezvolte abilitățile hard si soft care vor avea nevoie pentru a deveni lideri de afaceri de succes, care se adaptează rapid la piață în schimbare. Misiunea noastră este de a face studenții noștri utilizabili.

Membrii facultății noastre internaționale pregăti studenții MBU pentru a fi lideri de afaceri la nivel mondial de mâine, prin dezvoltarea personală holistică și educație de afaceri de înaltă calitate, care cuprinde opt domenii de învățare:

VisionMission

Locații

 • Montreux

  Avenue de Chillon 74 , 1820 , Montreux

  Întrebări