Keystone logo
Masters Design Lab

Masters Design Lab

Masters Design Lab

Introducere

MDL - O abordare inovatoare a educației de proiectare.

Masters Design Lab este o școală de proiectare alimentată de o abordare inovatoare a educației de proiectare. Folosim puterea tehnologiei și a acoperirii globale pentru a oferi oamenilor din întreaga lume o șansă să învețe și să colaboreze cu unii dintre cei mai buni designeri din lume într-o comunitate vibrantă de design.

Programele noastre de certificare sunt concentrate, practice și actualizate cu tendințele și schimbările din industrie. Curriculumul nostru unic conține peste 25 de cursuri care vă vor echipa cu ceea ce credem că sunt cele mai importante abilități de care are nevoie un designer modern.

Dacă sunteți gata să vă cufundați în lumea designului, Masters Design Lab va oferi toate îndrumările de care aveți nevoie.

Spre deosebire de alte programe, nostru nu numai că învață designul, dar îi imersează pe studenți în lumea designului și îi face pregătiți pentru carieră, prin instrucțiuni de la designeri de elită.

138272_138219_Artboard2copy4.png

De ce MDL?

Abordarea noastră pentru educația de proiectare este diferită de alte școli de proiectare. Nu numai că învățăm abilități fundamentale de proiectare, ci și cum să le aplicăm în proiecte reale, setări de afaceri, misiuni de echipă și multe altele. Programul nostru merge dincolo de dincolo de a vă echipa cu elementele esențiale. Vă învățăm abilități care sunt complementare unei cariere de proiectare și care vă vor oferi avantajul, cum ar fi crearea unei copii eficiente. Cu îndrumarea unor designeri de talie mondială, veți fi unic în măsură să reușiți să vină timpul de absolvire.

 • Aflați de la unii dintre cei mai buni designeri din lume - Facultatea noastră conține designeri premiați, cu experiență și activi. Condusă de designerul renumit David Carson, membrii facultății noastre sunt designeri cheie în companii precum Google, Facebook și multe altele.
 • Facultate dedicată pentru fiecare cohortă - Fiecare cohortă are un îndrumător cu care puteți lua legătura zilnic. Mentorul de proiectare vă ajută cu orice întrebări aveți și vă asigură că veți beneficia la maxim de fiecare curs.
 • Aflați de oriunde - Masters Design Lab este locația agnostică și nu taxăm studenții din afara Canada sau din Statele Unite în plus. Taxele sunt la fel. Toate clasele noastre sunt online, oferind un mix de lecții live și înregistrate în prealabil.
 • Mediul de învățare profesional - Programul nostru este solicitant. Se bazează pe o cronologie coerentă și pe termenele stabilite. Este obligatoriu ca elevii să participe la cursurile live, care sunt foarte importante pentru feedback-ul real din partea profesorilor și colegilor.
 • Feedback și îndrumare continuă - Proiectarea învățării prin critici serioase și feedback este foarte utilă. Proiectarea este un proces care trebuie învățat și perfecționat.
 • Cursuri live - Vrem să vă lăsați cufundat în experiența reală de proiectare colaborativă. Cursurile noastre live vă vor permite să ascultați și să fiți auziți, învățând lecții valoroase de la profesor și colegi de-a lungul drumului.
 • Proiecte din lumea reală (și multe dintre ele) - Programul nostru are un curs / clasă unic de studio care se desfășoară pe tot parcursul anului. În acest curs pe tot parcursul unui an, veți primi informații și proiecte care vă vor ajuta să aplicați ceea ce ați învățat.
 • Ajutor și asistență practică pentru plasare - Nu promitem nicio slujbă, dar consilierul nostru de plasament va face tot ce este posibil pentru a vă pregăti pentru carieră, de la portofoliu la traininguri de interviu și va oferi acces la diferite stagii și locuri de muncă.

* Disponibil numai pentru studenții cu program complet

 • Curricula unică - Curriculumul nostru este remarcabil. Am conceput programe care învață ceea ce credem că sunt cele mai importante abilități ale unui designer modern. Combinați asta cu mentoratul personal, cursurile de master și cursurile de studio pe tot parcursul anului și suntem siguri că vă puteți realiza visele de design. Cu toate acestea, rețineți că acest program nu este destinat tuturor. Va trebui să muncești din greu pentru a vă menține.
 • Peste 25 de cursuri - Nu am reținut, creând un program de 25 de cursuri care conține cursuri predate doar în programul nostru de proiectare, cum ar fi The Business of Design.

* Disponibil numai pentru studenții cu program complet

138259_photo-1498075702571-ecb018f3752d.jpg
Kelly Sikkema / unsplash

Mentoring personal și feedback continuu

Programele noastre includ mentorat complet și feedback profesional din prima zi. Credem că meșteșugul de proiectare nu poate fi învățat doar prin a vedea pe altcineva să proiecteze; acesta trebuie să fie un dialog continuu între proiectant și profesorul lor și colegii.

Mediu de studiu vibrant

De asemenea, credem în importanța unui mediu de studiu vibrant, motiv pentru care ne concentrăm și pe clase în direct, seminarii web, canale slack active, grupuri de lucru și sesiuni de feedback cu colegii. Programul nostru nu este ușor, deoarece proiectarea necesită atenție maximă la detalii și concepte. Cu toate acestea, este distractiv și captivant.

Facultate

Pasionat de design. Pasionat de educare.

Suntem foarte mândri de profesorii noștri distinși, conduși de designeri de renume mondial și consilier academic Michael Leblanc. Membrii noștri ai facultății sunt designeri profesioniști internaționali, unii care lucrează sau care au lucrat la companii de top din Fortune 500, cum ar fi BBC, NEXT și Intel.

Michael LeBlanc

Consilier academic.

Michael LeBlanc deține un onor. Licențiat de la Universitatea Guelph și un MFA de la Universitatea York.

Este un designer interdisciplinar, cu interese în web, design de interfață utilizator, calcul fizic și design de produs.

Pe lângă cei 30 de ani de la Universitatea NSCAD din Halifax - inclusiv peste zece ani în funcția de președinte al diviziei de proiectare de acolo, a predat la Universitățile din Toronto, Waterloo, Guelph și Foshan China.

Locații

 • London

  85 Great Portland Street, , London

Întrebări