Keystone logo
Master of Project Academy

Master of Project Academy

Master of Project Academy

Introducere

Despre Master of Project Academy

A ajutat 50.000 de profesioniști din 180 de țări pentru a-și spori abilitățile și pentru a-și dezvolta cariera. În ritmul lor, la locul lor!

Povestea noastră

Master of Project Academy sa născut din repetițiile cursurilor de Management al Proiectului Resit Gulec livrate la Universitate pentru studenții din Undergrades și MBA. Aceste repetiții au condus la creșterea interesului profesioniștilor din peste 170 de țări. Acum, noi crestem cu noi instructori, iar angajații se alătură echipei noastre. Misiunea noastră este de a face ca cursurile de cursuri de carieră să fie ușor accesibile și accesibile pentru profesioniști.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fim locul ideal pentru profesioniști în cazul în care își avansează cariera cu cursurile online premium și schimbătoare de viață.

Misiunea noastră

Misiunea noastră este să pregătim și să publicăm cursuri accesibile și primite pentru profesioniștii care ar avea nevoie de o carieră mai bună. Extinzând schimbul de cunoștințe cu comunitatea noastră de dezvoltare și învățare. Ajutarea profesioniștilor să-și îmbunătățească setul de competențe. Efectuarea unei educații premium și profesionale la prețuri accesibile și accesibile în locul propriilor profesioniști, în ritmul lor.

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

    Întrebări