Keystone logo
Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Manchester Metropolitan University Online

Introducere

Studiați-vă drumul cu Manchester Metropolitan University Global Online

Misiunea noastră

Universitatea Manchester Met este o universitate inovatoare și modernă, cu sediul într-unul din cele mai diverse orașe din lume.

Situat în centrul Manchesterului multicultural, luăm o abordare internațională și inclusivă a învățării și credem că educația superioară ar trebui să fie accesibilă tuturor. Cursurile noastre Global Online sunt concepute cu această ambiție în minte și sunt orientate spre a fi relevante și benefice pentru oricine are voința, abilitatea și hotărârea de a reuși - oriunde s-ar afla în lume.

Programele combină teoria condusă de experți cu o aplicație practică care vizează să vă ajute să vă avansați cariera - și toate sunt livrate printr-un mediu de învățare virtuală de 100%, unde puteți colabora cu studenți din întreaga lume.

De ce să alegeți învățarea online cu Manchester Metropolitan?

Global Online vă oferă flexibilitatea necesară pentru a obține un grad postuniversitar fără a lua o pauză de carieră. Programele noastre on-line au fost concepute pentru a vă ajuta:

 • Începeți-vă gradul postuniversitar atunci când vă convine cel mai bine cu punctele de intrare în ianuarie, mai și septembrie
 • Absolvit în doar doi ani, cu un timp de studiu recomandat de 15 ore pe săptămână.
 • Câștigați în timp ce învățați cu opțiunea de a studia și viziona seminarii online la momentul potrivit cel mai bine.
 • Ridicați-vă profilul în cadrul organizației dvs. cu conținut de curs care vă va ajuta să vă puneți în practică procesul de învățare.
 • Deschide perspectivele de carieră care vor dura o viață întreagă, în rețea cu profesioniști din întreaga lume.

Platforma noastră virtuală de învățare

Am lucrat cu experți în domeniul învățării online pentru a crea o platformă care vă ajută să profitați la maximum de cursul dvs. Completată cu o gamă largă de instrumente, materiale descărcabile și caracteristici specifice comunității, platforma vă va permite:

 • Participați la seminarii live cu tutori și colegi.
 • Aflați de la cadre universitare de primă clasă, care sunt experți în domeniul lor.
 • Studiați independent cu materiale cum ar fi podcast-uri și resurse de bibliotecă.
 • Angajați-vă în activități interactive de grup cu studenți din întreaga lume.
 • Distribuiți cunoștințele și experiența dvs. în spațiile sociale online.

Folosind platforma noastră virtuală de învățare

Platforma noastră intuitivă a fost concepută cu o simplă navigare în minte, ceea ce face ca experiența dvs. de învățare să fie cât se poate de fluidă. Veți avea, de asemenea, sprijinul deplin al echipei noastre de succes, care este mereu la îndemână pentru a vă ajuta cu provocările tehnice.

Ce spun studenții noștri despre noi

"Mediul virtual de învățare este cuprinzător și oferă legături cu spațiile sociale, precum și lecturile necesare. Este capabil să vă conectați de oriunde este util - pot să folosesc orice timp liber pe care îl am și să lucrez cu activități de citire și de grup".

- Patrick Armstrong, Global Online MSc în Student Managementul Resurselor Umane Internaționale 2017

"Dacă sunteți un profesor profesionist de învățare online, este o modalitate bună de a vă atinge obiectivele. Puteți accesa platforma Manchester Metropolitan 24/7, ceea ce înseamnă că puteți să o utilizați ori de câte ori aveți nevoie " .

- Alvaro Benitez, student Global Global MBA 2017

Începeți să învățați cu Manchester Metropolitan de oriunde din lume

În calitate de student la Manchester Metropolitan University, veți primi asistență dedicată de-a lungul cursului dvs. de doi ani - indiferent unde vă aflați în lume.

Echipa de succes a studențilorToți studenții noștri primesc un sprijin dedicat sub forma echipei noastre de succese pentru studenți. După înscrierea într-unul dintre cursurile noastre, veți fi alocat unui consilier dedicat pentru succesul studenților, la care vă puteți îndruma în timpul dvs. cu noi, precum și pentru a vă baza pe actualizările cheie care afectează studiile.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • UK Online

  UK Online, Regatul Unit

Programe

Întrebări