Keystone logo
Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Loyola University New Orleans College of Law

Introducere

Facultatea de Drept este binecunoscută pentru angajamentul său de a construi avocați pregătiți pentru practică. Avem unul dintre cele mai vechi programe clinice din țară, acum clasat pe locul 32 dintre cele peste 200 de școli de drept clasate ABA de US News and World Report. Prin intermediul clinicii, studenții noștri au posibilitatea de a petrece o parte semnificativă din al treilea an reprezentând clienți reali, sub supravegherea unei facultăți cu experiență. În ultimii câțiva ani, ne-am extins ofertele experiențiale pentru a include Laboratorul de legislație și politici de mediu, Proiectul de antreprenoriat și Proiectul de promovare a drepturilor omului, prin care studenții își dezvoltă abilitățile de redactare și advocacy în timp ce servesc comunitatea. Curriculumul nostru este completat de un program extins de Externship, care permite studenților să petreacă un semestru lucrând cu angajatorii locali în domeniile lor de interes profesional. De asemenea, toți studenții noștri participă la programa noastră de competențe pentru a-i ajuta să practice competențele de care vor avea nevoie pentru a-și începe cariera în drept.

Facultatea noastră de drept are, de asemenea, atât programe de studii de drept civil, cât și de drept comun, permițând studenților noștri să se pregătească pentru practica la nivel local, național și global. Curriculumul nostru este conceput pentru a oferi studenților o perspectivă comparativă unică din primul semestru. De asemenea, recunoaștem că fiecare student are un stil unic de învățare, așa că oferim atenție și sprijin individualizat, începând cu secțiunile mici din primul an de curs de Avocatură și continuând cu programele noastre extinse de sprijin academic și de pregătire pentru barou.

Facultatea din Loyola este cunoscută la nivel național și internațional pentru bursele lor, dar sunt la fel de (dacă nu mai mult) angajate în predarea lor. În conformitate cu tradiția iezuită, facultatea noastră se dedică educației întregii persoane, ceea ce înseamnă cunoașterea fiecăruia dintre elevii noștri dincolo de clasă. Mergând zilnic pe holuri, văd profesorii noștri întâlnindu-se cu studenții pentru a discuta lucrări sau examene, luând prânzul în centrul nostru studențesc și exersând cu membrii echipelor noastre de avocatură judiciară și judiciare de rang național.

La Loyola, ne mândrim cu diversitatea și colegialitatea corpului nostru studențesc. Cu programele noastre cu normă întreagă, cu jumătate de normă și seara, facem școlile de drept accesibile profesioniștilor care lucrează, părinților și altor persoane ale căror program necesită flexibilitate. Organizațiile noastre studențești creează oportunități pentru ca studenții să-și urmărească interesele profesionale, să facă rețea și să servească comunitatea din New Orleans și să construiască relații între ei. Rețeaua noastră de absolvenți este puternică și angajați unul față de celălalt, cu facultatea de drept și cu fiecare generație de absolvenți din Loyola.

Și, desigur, ne aflăm într-unul dintre cele mai uimitoare orașe nu numai din Statele Unite, ci și din lume.

Misiunea noastră

În 1914, Loyola University New Orleans College of Law și-a deschis porțile și de atunci a deschis mințile viitorilor profesioniști în drept. În tradiția iezuită de rigoare academică, urmărirea dreptății și serviciul față de ceilalți, Colegiul de Drept are ca misiune să educe viitorii membri ai Baroului pentru a fi avocați calificați și consilieri în drept sensibili, dedicați normelor etice în urmărire. de demnitate pentru toți. Colegiul de Drept oferă atât programe de drept civil, cât și programe de drept comun, programe de zi cu normă întreagă și programe de seară cu normă parțială, precum și trei programe comune de studii. Gândirea critică și analitică, etica și profesionalismul, precum și angajamentul de a servi comunitatea secolului 21 sunt încurajate și încurajate. Facultatea de Drept este o comunitate de savanți dedicați excelenței academice în predare și burse și servicii pentru alții.

Viața în New Orleans

New Orleans este un oraș vibrant în sine, iar comunitatea sa juridică este la fel de activă. Un număr de firme regionale și naționale au birouri în New Orleans, la fel ca multe firme de avocatură mari, mijlocii și tip boutique cu sediul în Louisiana.

Colegiul de Drept oferă multe domenii diferite de focalizare pentru a servi o populație diversă de corporații, antreprenori, interese de mediu, animatori, agenții guvernamentale locale și federale, nevoi militare, interese internaționale, familii și comunitatea în general.

Un centru major pentru sistemele judiciare federale și de stat, New Orleans, este locul perfect pentru a face conexiuni și a-ți lansa cariera juridică. Există o mulțime de oportunități de a învăța de la avocații în exercițiu în timp ce slujești comunitatea locală. Implică-te cu instanțele locale și câștigă experiență în lumea reală. O diplomă în Drept din Loyola este o cale către realizări de neegalat. New Orleans, cu tradițiile și peisajul incitant, servește drept fundal perfect pentru a învăța și a lucra pentru dreptate.

Destinații populare

 • Muzeul al doilea război mondial
 • Muzeul de Artă din New Orleans
 • Institutul Naturii Audubon
 • Parcul orașului New Orleans
 • Cartierul francez
 • Strada Revistei
 • Sala de conservare
 • St. Charles Ave. și tramvai
 • Barca cu aburi Natchez
 • Lumea Mardi Gras

festivaluri

În New Orleans, puteți găsi și participa la un festival aproape în fiecare weekend al anului. Nu lipsesc nici subiectele de sărbătorit, cu teme ale festivalurilor variind de la mâncăruri confortabile (NOLA Mac N' Cheese Fest) până la evenimente muzicale de amploare, cum ar fi Voodoo Music + Arts Experience. Gama de festivaluri găzduite în New Orleans este printre cele mai bune din țară și atrage deopotrivă spectacole naționale emblematice și interpreți locali ciudați. La New Orleans Jazz and Heritage Festival, French Quarter Festival și alte festivaluri, veți găsi ceva pe gustul tuturor.

Desigur, nu putem uita Mardi Gras. Timp de câteva săptămâni, krewes transformă întregul oraș într-o petrecere uriașă. Este un sezon plin de decadență veselă și costume colorate.

Alimente

New Orleans este topul culinar suprem al națiunii! Peste 1.000 de restaurante se întind în zona Greater New Orleans. Numeroși bucătari celebri din New Orleans, cum ar fi Susan Spicer, Donald Link și Aaron Sachez, creează industria culinară. Fie că cauți specialități creole și cajun, gătit de casă tradițional din sud, delicii gastronomice de ultimă oră, mâncăruri în stil european sau cele mai proaspete fructe de mare din sud, cu siguranță le vei găsi în Big Easy.

Muzică

New Orleans are o istorie muzicală lungă și notabilă. Deși New Orleans a fost mult timp considerat epicentrul american al muzicii jazz și blues, orașul are peste 80 de locuri de muzică live care găzduiesc muzică folk, cajun, funk, rock și R&B. Muzicieni și trupe contemporane precum Big Freedia, Lil Wayne și Revivalists duc moștenirea muzicală a orașului în viitor.

Faceți o plimbare la lumina lunii pe Bourbon Street sau Frenchman Street și veți auzi muzică live revărsând din aproape fiecare club în orice noapte. S-ar putea să-ți descoperi noul artist preferat.

Sport

În niciun alt oraș fanii sportului nu sunt mai pasionați. Orașul Crescent găzduiește echipa de fotbal Saints NFL, echipa de baschet NBA Pelicans, echipa de rugby Gold, echipa de fotbal Jesters National Premier League și Big Easy Rollergirls.

În plus, New Orleans este plin de oportunități pentru participarea persoanelor fizice. Lacul Pontchartrain este un loc popular pentru pescuit și navigație. Dispunerea orașului este ideală pentru joggeri și bicicliști. Pentru un sportiv mai aventuros, DEFY New Orleans, New Orleans Boulder Lounge și Fly Circus Space oferă provocări interesante.

Muzee

Istoria este împletită în țesătura New Orleans. Fie că vă plimbați pe bulevardul St. Charles sau că explorați Cartierul Francez, nenumărate momente, locuri și figuri așteaptă să fie redescoperite. Aici, trecutul inspiră și ghidează viitorul orașului nostru. Dezvoltați o mai bună înțelegere a istoriei locale și naționale și lăsați-o să stârnească idei noi în călătoria dvs. juridică.

New Orleans găzduiește o serie de muzee de top, inclusiv Muzeul Național al celui de-Al Doilea Război Mondial, Muzeul de Artă din New Orleans, Muzeul de Artă Sudică Ogden, Centrul de Artă Contemporană New Orleans și Cabildo.

Locații

Locații
 • 526 Pine Street, , 70118, New Orleans

Întrebări