Keystone logo
© BIMM University
London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

London School of Economics and Political Science (LSE)

Introducere

London School of Economics and Political Science (LSE) (Get Smarter Creative), una dintre cele mai importante universități de științe sociale din lume, încearcă să îmbunătățească societatea abordând problemele din lumea reală și înțelegând cauzele lucrurilor. Folosind o abordare dinamică și diversă a învățării, LSE oferă cercetări de ultimă oră și lucrează cu experți academicieni renumiți.

Pentru a se extinde în misiunea sa și a face învățarea accesibilă unui public global, aceste cursuri de certificat LSE sunt prezentate în totalitate online, în colaborare cu liderul în educația digitală, GetSmarter, un brand al 2U, Inc. Aceste programe, conduse de subiectul LSE experți și lideri de gândire, abilități profesioniștii de afaceri și directori pentru a-și îmbunătăți abilitățile folosind o platformă interactivă extrem de susținută și interactivă. Tehnologia îndeplinește rigoarea academică în modelul mediatizat de oameni GetSmarter, care vă oferă acces la un Manager de Succes dedicat, precum și asistență tehnică și academică în permanență. Această abordare personalizată și antrenantă vă permite să studiați în timpul propriu, de oriunde din lume.

„Educația online permite London School of Economics and Science Science să facă ca cercetarea noastră de științe sociale de ultimă generație să fie accesibilă pentru cea mai largă audiență posibilă, într-un format practic și care va avea o aplicație și impact real.” - Profesorul Saul Estrin, director academic, cursuri de certificare online, LSE

Citiți mai multe pe site-ul LSE

a lua legatura

+44 2038 568 850

[email protected]

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • Holborn

    Houghton Street, WC2A 2AE, Holborn

    Întrebări