Keystone logo
London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

London School of Design and Marketing (PT)

Introducere

Bine ați venit într-o nouă eră de predare în Londra.

Suntem o instituție de predare online disponibilă în 3 limbi (engleză, spaniolă și portugheză) cu sediul la Londra, dar cu cursuri online accesibile în întreaga lume.

Ce?

Școala londoneză de design și marketing - LSDM, este o școală specializată în design și marketing care propune schimbarea paradigmei de predare printr-o instruire inovatoare și creativă, 100% online și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice printr-o orientare sistematică, care combină caracteristicile profesionale ale studenților cu designul avansat al competențelor tehnice. Ne-am angajat să oferim cursuri online unice acreditate de către Universitatea pentru Arte Creative, prin achiziționarea de noi cunoștințe adaptate la provocările pieței muncii, care sunt din ce în ce mai exigente.

London School of Design și Marketing

În cazul în care pasiunea devine o profesie

OMS?

Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care încearcă să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în domeniile creative de Design sau Marketing, urmărind cele mai noi tehnologii și inovații în ceea ce privește predarea învățământului online. Toate cursurile sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză.

Misiunea noastră

Școala londoneză de design și marketing combină creativitatea și rigoarea tehnică cu experiența profesională, oferind cursuri online practice și dinamice de 100% în domeniul designului și marketingului, răspunzând cerințelor actualei piețe a locurilor de muncă. Cursurile predate la LSDM sunt alcătuite dintr-un conținut foarte specializat, prin utilizarea programelor avansate de învățare și evaluare.

vedere

Școala de referință la nivel european în domeniul educației online în domeniul designului și marketingului.

valorile

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice reprezintă fundamentul unei cariere de succes. La LSDM pregătim studenții pentru provocările cele mai solicitante pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.

Caracteristici Campus

Cum?

Predarea e-learning a LSDM se caracterizează prin conținut academic de înaltă calitate, dezvoltat de profesori de doctorat însoțiți de alte resurse precum videoclipuri, infografii, articole științifice, biblioteci digitale, printre altele. Toți studenții sunt monitorizați săptămânal prin Centrul de tutori compus dintr-o echipă de tutori specializați care garantează asimilarea conținuturilor, promovând interactivitatea, interesul și curiozitatea acestora. Toate cursurile LSDM sunt exclusiv online și flexibile, astfel încât studenții să poată lua cursuri oriunde, oricând.

Notă: LSDM - London School of Design and Marketing face parte din Talent - Individuality Through Education , o rețea de școli cu vocație internațională cu peste 20 de ani de experiență în domeniul educației. Are un univers de educatori și angajați pregătiți să contribuie la dezvoltarea talentelor în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.

  Clasamente

  Acreditare de către UCA

  Toate cursurile LSDM sunt acreditate de Universitatea pentru Arte creative (UCA): Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) și Master of Design (MA).

  UCA are aproape 160 de ani de istorie și a fost numită cea mai bună universitate specializată în artele creative din Marea Britanie în Ghidul universitar complet 2018.

  În prezent, se află, de asemenea, în clasamentul Top 40 al universităților din Marea Britanie și pe locul 11 în clasamentul universităților moderne, clasament care acoperă 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități se numără câștigători de premii Oscar, realizatori de film, animatori și designeri de modă.

  Locații

  • London

   9 Devonshire Square, London, EC2M 4YF, London

  Întrebări