Keystone logo
London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

London School of Design and Marketing (ES)

Introducere

Bine ați venit într-o nouă eră de predare în Londra

MISIUNE

London School of Design și Marketing își asociază creativitatea și rigoarea tehnică cu experiența de lucru, oferind cursuri practice și dinamice de 100% din domeniul designului și marketingului, care răspund cerințelor actualei piețe a muncii. Cursurile predate de LSDM sunt compuse din conținuturi foarte specializate prin utilizarea programelor avansate de învățare și evaluare.

VISION

Școală de referință la nivel european, cu privire la predarea online, în Design and Marketing.

VALORI

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice sunt motoarele unei cariere de succes. La LSDM, pregătim studenții pentru cele mai dificile provocări de pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.

Caracteristici Campus

Acea?

London School of Design and Marketing - LSDM - este o școală de specialitate în Design și Marketing care încearcă să schimbe paradigma didactică printr-o educație inovatoare și creativă, 100% online și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice printr-o orientare sistematică, care combină caracteristicile vocaționale ale studenților și concepția avansată a abilităților tehnice. Suntem dedicați oferirii de cursuri online exclusive, acreditate de Universitatea pentru Arte creative, prin achiziționarea de noi cunoștințe adaptate la provocările unei piețe de muncă din ce în ce mai solicitante.

Cum?

Experiența de învățare electronică LSDM se caracterizează prin conținut academic de înaltă calitate dezvoltat de profesori doctoranzi, împreună cu alte resurse, cum ar fi videoclipuri, infografii, articole științifice, biblioteci digitale, printre altele. Fiecare student este însoțit săptămânal printr-un centru de tutori, format din tutori specializați care garantează asimilarea conținuturilor prin promovarea interactivității, interesului și curiozității. Fiecare curs LSDM este exclusiv online și flexibil, prin urmare elevii pot participa la cursuri oriunde, la orice înălțime.

Notă: LSDM - London School of Design and Marketing face parte din Talent - Individuality Through Education, o rețea de școli cu mai mult de 20 de ani de experiență în domeniul predării cu vocație internațională. Are un univers de educatori și angajați pregătiți să ajute și să dezvolte talentul în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.

  Admitere

  Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care caută să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în artele creative ale designului sau marketingului, ținând cont de cele mai recente tehnologii și inovații în ceea ce privește învățarea electronică. Toate cursurile sunt disponibile în engleză, spaniolă și portugheză.

  Clasamente

  Acreditare de către UCA

  Universitatea pentru Arte creative (UCA) acredită toate cursurile LSDM: Bachelor of Marketing - (BA Hons), Bachelor of Design - (BA Hons), Master of Marketing (MA) și Master of Design (MA).

  UCA are aproape 160 de ani de istorie și a fost considerată cea mai bună universitate de specialitate pentru arte creative din Marea Britanie în Ghidul universitar complet 2018.

  În prezent, este, de asemenea, în Top 40 al clasamentului universitar din Marea Britanie și al 11-lea în clasamentul universitar modern, care include 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități sunt proclamați câștigători de Oscar, realizatori de film, artiști și designeri de modă.

  Locații

  • London

   9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

  Întrebări