Keystone logo
London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

London School Of Design And Marketing

Introducere

Bine ați venit într-o nouă eră a predării la Londra

Suntem un furnizor de educație online cu sediul în Marea Britanie, accesibil în întreaga lume în 3 limbi diferite.


CE?

London School Of Design And Marketing - LSDM - este o școală specializată în Design și Marketing care își propune să schimbe paradigma de predare cu o educație inovatoare și creativă, 100% online și disponibilă în engleză, spaniolă și portugheză. Oferim o experiență de învățare cu rezultate practice prin orientare sistematică, combinând caracteristicile vocaționale ale studenților cu designul avansat al abilităților tehnice. Ne angajăm să oferim cursuri online exclusive, acreditate de Universitatea pentru Arte Creative, prin dobândirea de noi cunoștințe potrivite provocărilor unei piețe a muncii din ce în ce mai solicitante.


London School Of Design And Marketing

Unde pasiunea devine o profesie

CUM?

Experiența de e-learning a LSDM este caracterizată de conținut academic de înaltă calitate dezvoltat de profesorii doctoranzi, împreună cu alte resurse, cum ar fi videoclipuri, infografice, articole științifice, biblioteci digitale, printre altele. Fiecare student este supravegheat săptămânal printr-un Centru de Tutor compus dintr-o echipă de tutori specializați care asigură asimilarea conținutului prin promovarea interactivității, interesului și curiozității. Fiecare curs LSDM este exclusiv online și flexibil; prin urmare, studenții pot participa la cursuri oriunde în orice moment.


Notă: LSDM – London School Of Design And Marketing face parte din Talent – Individuality Through Education, o rețea internațională de școli cu peste 20 de ani de experiență în domeniul predării. Are un univers de educatori și angajați gata să ajute și să dezvolte talentul în școlile de învățământ superior din Europa și America Latină.


CINE?

Cursurile LSDM au fost dezvoltate pentru studenți, profesioniști și antreprenori care doresc să dobândească cunoștințe și abilități tehnice în artele creative ale designului sau marketingului, ținând cont de cele mai recente tehnologii și inovații în domeniul e-learning-ului. Fiecare curs este disponibil în engleză, spaniolă și portugheză.

MISIUNE

London School Of Design And Marketing își asociază creativitatea și acuratețea tehnică cu experiența de lucru, aducându-vă cursuri practice și dinamice 100% online de Design și Marketing, care răspund cerințelor actuale ale pieței muncii. Cursurile predate de LSDM constau în conținut înalt specializat prin utilizarea unor programe avansate de învățare și evaluare.


VIZIUNE

Școală lider la nivel european, în ceea ce privește predarea online, în domeniile Design și Marketing.


VALORI

Credem că creativitatea, inovația și dezvoltarea abilităților tehnice sunt factorii care stimulează o carieră de succes. În LSDM, pregătim studenții pentru cele mai solicitante provocări de pe piața muncii, combinând nu numai cunoștințele dobândite, ci și pasiunea pentru ceea ce fac.


ACREDITARE DE UCA

Universitatea pentru Arte Creative (UCA) acreditează cursuri LSDM: Licență în Marketing - (BA Hons), Licență în Design - (BA Hons), Master în Marketing (MA) și Master în Design (MA).

UCA are aproximativ 160 de ani de istorie și a fost considerată Universitatea de specialitate numărul 1 pentru industriile creative din Regatul Unit conform Ghidului universitar complet 2018.

În prezent, se află și în Top 40 al clasamentului universitar din Marea Britanie și pe locul 11 în clasamentul universitar modern, care include 70 de instituții. Printre absolvenții acestei universități se numără și câștigători de premii Oscar, realizatori de film, animatori și designeri de modă proclamați la nivel mondial.

Mărturii studențești

Locații

  • London

    9 Devonshire Square, EC2M 4YF, London

Întrebări