Keystone logo
LIBF Online  BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri
LIBF Online

BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Oct 2024

GBP 20.805

Învățământ la Distanță

Introducere

Ghidați-vă calea profesională la intersecția dintre afaceri și tehnologie cu BSc (Hons) Business Information Systems online de la LIBF. Acest program cuprinzător include module robuste care acoperă "Afaceri 101", "Contabilitate de gestiune", "Modele de afaceri digitale și "Analiza datelor și Big Data". Vă puteți personaliza învățarea cu module opționale, cum ar fi "Business Intelligence" și "Cyber Security" pentru a vă alinia cu aspirațiile dvs. profesionale.

Cu această diplomă, veți fi bine pregătiți pentru o gamă largă de roluri în diverse industrii, de la analiza de afaceri și gestionarea datelor la consultanță IT și antreprenoriat tehnologic. Îmbrățișați un viitor în care perspectivele de afaceri converg cu inovația tehnologică la LIBF.

Diploma BSc (Hons) Business Information Systems de la LIBF este livrată în întregime online, permițându-vă să vă integrați perfect studiile în viața dvs. și să progresați în propriul ritm. Veți face parte dintr-o comunitate globală de facultate, studenți, absolvenți și experți, sprijiniți de o echipă dedicată de antrenori de studiu și consilieri de carieră.

Beneficiile învățării cu LIBF

Învățare complet flexibilăPeste 140 de ani de expertizăÎnvățare personalizată inovatoareRecompensarea ambiției dumneavoastră
Adaptați învățarea în funcție de viața dumneavoastră, dar studiați într-un mod structurat, folosind o abordare online flexibilă, cu sprijinul deplin al profesorilor și tutorilor dumneavoastră. Învățați cu jumătate de normă sau cu normă întreagă - în ritmul dvs. propriu, complet online, oriunde.Actualizați-vă cunoștințele cu competențele viitorului. Pentru a vă ajuta să reușiți și să avansați în carieră, combinăm lunga noastră istorie de educație în domeniul finanțelor, afacerilor și bancar cu platforma de învățare online de ultimă oră.Învățați în termenii dvs. Dobândiți abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă atinge potențialul maxim și pentru a vă realiza ambițiile. Veți beneficia de sprijin, precum și de acces la instrumente digitale avansate de învățare și la expertiză practică din viața reală.Învățământul la distanță este o opțiune accesibilă, personalizată, care se potrivește stilului dumneavoastră de viață. Taxele pentru diploma noastră online sunt eșalonate pe durata programului ales, ceea ce vă facilitează gestionarea finanțelor.

Grade online

Învățarea online – cunoscută și sub denumirea de învățare la distanță sau virtuală – permite studenților să își finalizeze diploma online, oferind în același timp flexibilitatea de care este adesea necesară în lumea aglomerată de astăzi. La LIBF, predăm cursuri folosind instrumente de învățare interactive și materiale de studiu multimedia, alături de sesiuni live cu lectori și asistență continuă din partea supraveghetorilor academici. Veți avea flexibilitate deplină de a studia oricând și oriunde doriți, fără a pierde legătura personală cu profesorii și colegii dvs. de clasă.

Cele trei F care ne deosebesc

Libertate: diplomele online de la LIBF vă oferă libertatea de a studia după un program care se potrivește nevoilor dumneavoastră individuale. Oferim, de asemenea, opțiuni cu fracțiune de normă atât la nivel universitar, cât și la nivel postuniversitar.

Flexibilitate: Opțiunile noastre de plată vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie pentru a vă controla finanțele. Studenții britanici de licență eligibili pot accesa, de asemenea, împrumuturi guvernamentale pentru studenți. Studenții autofinanțați au opțiunea de a plăti în rate lunare sau anual.

Finanțare: LIBF oferă o gamă largă de burse și burse, sprijinind atât studenții de acasă, cât și studenții internaționali. La urma urmei, finanțarea nu ar trebui să împiedice pe cineva să obțină o educație.

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări