Keystone logo
© BIMM University
LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

LIBF Online Studies

Introducere

La LIBF, prin intermediul cursurilor noastre inovatoare, mixte și online, realizăm o punte între educația înrădăcinată în patrimoniu și nevoile dinamice ale lumii digitale de astăzi. Cu o experiență de peste 140 de ani, suntem pionierii unei educații flexibile care vă pune în față.

Cursurile noastre vă permit să navigați cu încredere pe căile de carieră pe care le-ați ales, îmbunătățindu-vă cunoștințele și oferindu-vă instrumentele și competențele necesare pentru a reuși. Fie că sunteți un profesionist cu experiență care caută flexibilitate pentru a vă integra studiile într-un program ocupat, un absolvent de școală încântat să se scufunde în cursurile noastre mixte în campusul nostru vibrant din Londra, sau sunteți doar dornic să vă conectați și să învățați prin programele noastre online, LIBF deschide ușile către posibilități infinite.

Vino alături de noi la LIBF, unde credem în cultivarea minților îndrăznețe și antreprenoriale, încurajând gândurile inovatoare și ajutând liderii de mâine să facă următorul pas astăzi.

Ce este învățarea la distanță?

Învățământul la distanță permite studenților internaționali și celor cu sediul în Marea Britanie să studieze pentru o diplomă LIBF în mod flexibil și online. Studierea în ritmul propriu vă permite să vă combinați studiile cu un loc de muncă cu normă întreagă sau cu alte angajamente.

De ce să studiezi la LIBF?

Avem reputația de a oferi o predare excelentă care răspunde nevoilor practice. Când studiați cu noi, veți învăța de la cadre didactice care s-au bucurat de cariere de succes - lideri din industrie care vă vor împărtăși experiențele lor pentru a vă îmbogăți învățarea. Și când vă alăturați LIBF, vă alăturați unei comunități globale de profesioniști și absolvenți. Această rețea vă poate ajuta să vă sprijiniți în orice etapă a carierei dumneavoastră. LIBF este un furnizor de învățământ superior înregistrat la Oficiul pentru Studenți.

Care este istoria LIBF?

În 1879, LIBF a fost înființată în urma viziunii unui mic grup de profesioniști din domeniul bancar care au recunoscut importanța acreditării profesionale pentru persoanele din acest sector. Inițiativa lor a pus bazele primului Institut al bancherilor din Anglia și Țara Galilor, care a devenit ulterior LIBF.

În prezent, LIBF oferă studenților din întreaga lume tot ceea ce au nevoie pentru a învăța în mod flexibil online, oriunde, sau în mod mixt din campusul nostru din Londra, și este singurul organism profesional din lume cu competențe de acordare a diplomelor de studii. Avem o comunitate globală de studenți și absolvenți care acoperă peste 130 de țări.

Cursuri de învățare la distanță IBF

Oferim optsprezece cursuri online de învățământ la distanță - opt la nivel de licență, nouă de masterat și un MBA. Taxele sunt împărțite pe durata studiilor pe care ați ales-o și sunt aceleași în total, indiferent dacă studiați cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

Cursuri de licență online

Costul total al cursurilor noastre de licență online este de 20.805 £ (sau 6.935 £ pe an, cu normă întreagă).

 • BSc (Hons) Inteligență artificială
 • BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri
 • BSc (Hons) Managementul afacerilor
 • BSc (Hons) Știința informaticii
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) Știința datelor
 • BSc (Hons) Management internațional
 • BSc (Hons) Dezvoltare software

Cursuri postuniversitare online

Costul total al cursurilor noastre postuniversitare online este de 9.750 de lire sterline, sau de 10.250 de lire sterline pentru un curs MBA online.

 • MSc Inteligență artificială
 • MSc Business Intelligence
 • MSc Informatică
 • MSc Cyber ​​Security
 • MSc Managementul datelor
 • MSc Data Science
 • MSc Finanțe și Contabilitate
 • Master în Management Internațional
 • MSc Management (cu specializare)
 • MBA

Durata cursurilor

Studenții pot urma cursurile noastre de învățământ la distanță, cu normă întreagă sau cu jumătate de normă.

În timp ce perioada de studiu pentru o diplomă de licență este de trei ani, există două opțiuni flexibile cu fracțiune de normă care durează fie patru sau șase ani. În mod similar, perioada de studiu cu normă întreagă pentru diplomele noastre postuniversitare de master și MBA este de 12 luni, dar le puteți lua part-time peste 18 luni sau doi ani.

Cursuri de învățare mixtă LIBF

Oferim zece cursuri de învățare mixtă cu normă întreagă - șase la nivel de licență, trei de masterat și un MBA.

Cursuri de licență mixte

Costul total al cursurilor noastre de licență mixte este de 24.975 de lire sterline (sau 8.325 de lire sterline pe an, cu normă întreagă).

 • BSc (Hons) Inteligență artificială
 • BSc (Hons) Sisteme informatice de afaceri
 • BSc (Hons) Managementul afacerilor
 • BSc (Hons) Știința informaticii
 • BSc (Hons) Cyber ​​Security
 • BSc (Hons) Management internațional

Cursuri postuniversitare mixte

Costul total al cursurilor noastre postuniversitare online (inclusiv al cursului nostru de MBA mixt) este de 11.700 de lire sterline.

 • MSc Informatică
 • MSc Data Science
 • Master în Management Internațional
 • MBA

Durata cursurilor

Studenții pot urma cursurile noastre de învățare mixtă cu normă întreagă.

Perioada de studiu pentru o diplomă de licență mixtă este de trei ani. Perioada de studiu pentru diplomele noastre postuniversitare mixte de masterat și MBA este de 12 luni.

Perspectivele de carieră

Cursurile noastre îi echipează pe studenții noștri cu setul larg de competențe de care au nevoie pentru o carieră în afaceri, management și tehnologie. Mulți dintre studenții noștri merg mai departe la programe de stagiatură pentru absolvenți sau se alătură uneia dintre cele "patru mari" firme de contabilitate și consultanță (PwC, KPMG, EY și Deloitte). Studenții maturi constată că noile lor competențe și calificări le deschid noi oportunități de carieră sau le permit să își ducă propriile afaceri la nivelul următor.

Servicii pentru studenti si absolventi

La LIBF, credem în oferirea unui sprijin continuu studenților noștri. Chiar și înainte de a vă alătura nouă, personalul nostru de sprijin vă va fi la dispoziție pentru a vă ajuta cu cererea de înscriere, înscrierea și alte procese administrative.

Dacă aveți nevoie de sfaturi privind gestionarea studiilor și pregătirea pentru examene, puteți discuta oricând cu consilierul personal de studii. Iar echipa noastră de carieră și angajare va continua să-i consilieze pe studenți timp de până la trei ani după absolvire.

Burse și finanțare

Fiecare realizare majoră începe cu un pas mic. Bursele noastre și Fondul pentru dificultăți urmăresc să ușureze povara financiară și să vă sporească încrederea pe măsură ce vă urmăriți obiectivele. Aceste ajutoare financiare sunt concepute pentru a face educația mai accesibilă și pentru a beneficia atât studenții din Marea Britanie, cât și studenții postuniversitari.

Fondul de dificultate pentru licență din Marea Britanie

Fondul nostru de dificultate pentru studenții din Marea Britanie își propune să facă educația mai accesibilă și mai accesibilă, reducând presiunile financiare, astfel încât să vă puteți concentra asupra studiilor. Aceste fonduri sunt disponibile de două ori pe parcursul anului universitar. Studenții actuali de licență vor fi anunțați când perioada de înscriere este deschisă, iar alocarea fondurilor va fi stabilită de Comisia de burse, burse și premii.

Pentru a solicita asistență de la Fondul nostru pentru dificultati, trebuie să:

- Locuiți în Marea Britanie

- Să fiți înscris la unul dintre cursurile noastre de licență online

- Întâmpinați dificultăți financiare care vă afectează studiile.

Apply in any of our online degree courses by May 31, 2024, and use the offer code MAY500 to receive £500 off your tuition fees, plus a free iPad to aid your studies.

Locații

 • London

  Monument Street,36, EC3R 8LJ, London

  Întrebări