Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introducere

Diplome online de la Universitatea Libaneză Americană

Avansați-vă cariera cu o diplomă online de la Universitatea Libaneză Americană (LAU). Programele noastre inovatoare oferă educația de care aveți nevoie pentru a excela în cariera aleasă și deschid porțile către oportunități nemărginite.
Cu angajamentul de a crea o comunitate de învățare diversă și bogată din punct de vedere cultural la nivel global, care oferă o experiență de învățământ superior accesibilă, indiferent de locația sau mediul socioeconomic al studentului, LAU este locul în care vă puteți atinge potențialul. În calitate de student 100% online, puteți experimenta excelența academică și un curriculum modern, cu o perspectivă globală diversă.
Universitatea Libaneză Americană funcționează în temeiul unei cartări a Consiliului Regenților Universității din Statul New York și este acreditată de Comisia pentru Învățământ Superior din New England (NECHE). Programele lor 100% online au primit aprobarea consiliului de administrație din partea Departamentului de Educație al statului New York, ceea ce înseamnă că programa cursului îndeplinește criteriile academice ale altor universități din SUA.

Explorează programele noastre

Programe online accelerate, orientate spre carieră

MBA în Global Business Administration online

Pregătiți-vă pentru succes ca lider de afaceri eficient și etic în cariere pe tot globul. MBA online combină abordări contemporane de predare, experiențe unice de învățare și diverse opțiuni opționale pentru a oferi o educație de afaceri inovatoare și de ultimă oră. Majoritatea studenților își finalizează diploma în doi ani, dar este disponibilă o opțiune de studiu accelerată, unde poți să dublezi cursurile și să absolvi în 12-14 luni.
MBA online în Business Analytics
Reduceți decalajul dintre analiză și administrarea afacerilor pentru a vă pregăti pentru roluri de analiză de afaceri la cerere. MBA online în Business Analytics vă oferă abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru a vă avansa în cariera și pentru a obține abilități vitale strategice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor în lumea de astăzi. Nu este necesară experiența anterioară în analiză. Este disponibilă o opțiune de studiu accelerată în care poți să dublezi cursurile și să absolvi în doar 12-14 luni.

MBA online în managementul sănătății

Gradul de MBA online în managementul sănătății explorează statistici, date și antreprenoriat în domeniul asistenței medicale în continuă schimbare. În plus, gradul oferă diverse opțiuni opționale online, care vă permit să explorați domeniul de studiu ales, dobândind în același timp abilități excepționale de management pe care le puteți aplica imediat în cariera dvs. Finalizați-vă diploma în doi ani și deveniți un lider global în managementul asistenței medicale.
Inteligența artificială aplicată MS online
Obțineți expertiza de care aveți nevoie pentru a aplica, evalua și contribui la dezvoltarea tehnicilor AI. Programul poate fi finalizat în doar doi ani și nu este necesară nicio experiență anterioară în tehnologie AI pentru admitere. În calitate de student, vei învăța online de la facultate cu experiență reală în tehnologie AI într-o clasă virtuală concepută pentru a se potrivi programului tău.

MS online în informatică

Dezvoltați seturile de abilități de ultimă oră de care aveți nevoie pentru a reuși în domeniul tehnologiei în creștere rapidă în Orientul Mijlociu și nu numai. Veți obține o înțelegere avansată a subiectelor precum analiza datelor, inteligența artificială și învățarea automată și veți aplica ceea ce învățați într-o serie de contexte globale.
Online MS International Managementul construcțiilor
Dezvoltați cunoștințele avansate de management al industriei construcțiilor de care aveți nevoie pentru a reuși pe piața globală în creștere a construcțiilor. Spre deosebire de alte programe de management al construcțiilor, acest grad este axat pe plan internațional. Suntem poziționați în mod unic din punct de vedere geografic și cultural pentru a oferi un program cuprinzător care se concentrează pe piața globală de construcții în expansiune.

Certificat de securitate cibernetică online

Acest certificat este conceput pentru a oferi instruire îmbunătățită pentru profesioniștii IT, combinând concepte și principii fundamentale cu expunerea la noile tehnologii și soluții. Veți dobândi o înțelegere practică a problemelor cheie legate de criptografia de bază, securitatea rețelei și criminalistica computerizată.

Certificat online de inteligență artificială și știință a datelor

Obțineți cunoștințe de specialitate în inteligența artificială și știința datelor în doar șase luni. Cele nouă credite câștigate prin programul de certificat pot fi aplicate programului online de MS în Informatică al Universității. Veți explora un curriculum aprofundat predat de profesori cu experiență și diversă și rețea cu studenții din programul de master.

Fapte rapide

 • Este clasată pe locul 1 al universității din Liban de către The World University Rankings pentru 2024
 • #1 pentru perspectiva internațională în Liban de către THE World University Rankings pentru 2023
 • #22 în Lumea Arabă de către QS University Rankings în Regiunea Arabă pentru 2023
 • #2 pentru capacitatea de angajare a absolvenților în Liban de către QS Graduate Employability Rankings 2022
 • 100% grade online
 • 46.000 de absolvenți în întreaga lume

De ce Universitatea Americană Libaneză?

Împuternicim studenții noștri să își găsească calea spre succes printr-un angajament de excelență academică. Facultatea noastră distinsă și populația diversă de studenți creează o comunitate competitivă și grijulie care se întinde pe tot globul.

 • Comunitate diversă la nivel globalNe-am angajat să creăm o comunitate diversă și bogată din punct de vedere cultural, care să ofere educație accesibilă tuturor.
 • Curriculum modernPrin metode moderne de instruire și experiențe de învățare informate în industrie, veți absolvi cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a avansa în carieră.
 • Facultatea de distinsFacultatea noastră excelează în predare, cercetare și servicii comunitare, aducând experiență valoroasă în industrie și experiență relevantă în sala de clasă online și oferind asistență individuală.
 • Pregătirea cariereiVă încurajăm să vă găsiți pasiunea și să îmbrățișați spiritul antreprenorial al LAU. Absolvenții LAU sunt foarte angajați, 82% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de un an de la absolvirea diplomei.Aflați mai multe despre noi
 • Învățare online flexibilăAlăturați-vă comunității noastre academice de susținere, conectați-vă cu instructorii dvs. și faceți rețea cu studenți din întreaga lume. Programele noastre online oferă aceeași calitate academică ca și ofertele din campus, cu flexibilitatea de care aveți nevoie pentru succes.

Fii în centrul tuturor lucrurilor.

Cerințe de admitere la program

Demonstrați-vă angajamentul și disponibilitatea de a reuși în școala de afaceri susținând examenul GMAT - cel mai utilizat examen pentru admitere care vă măsoară gândirea critică și abilitățile de raționament.

Descărcați mini-chestionarul GMAT pentru a obține o aromă a întrebărilor pe care le veți găsi la examen.

Locații

 • Lebanon

  Lebanon, Liban

  • New York

   New York, Statele Unite ale Americii

   Întrebări