Keystone logo
Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Lebanese American University Online

Introducere

Diplome online de la Universitatea Libaneză Americană

Avansați-vă cariera cu o diplomă online de la Universitatea Libaneză Americană. Programele noastre inovatoare oferă educația de care aveți nevoie pentru a excela în progresul ales și deschid porțile către oportunități nemărginite.

Cu angajamentul de a crea o comunitate de învățare diversă și bogată din punct de vedere cultural la nivel global, care oferă o experiență accesibilă de învățământ superior, indiferent de locația sau mediul socioeconomic al studentului, LAU este locul în care vă puteți atinge potențialul. În calitate de student la Universitatea Libaneză Americană, puteți experimenta excelența academică și un curriculum modern cu o perspectivă globală.

Universitatea Libaneză Americană funcționează în temeiul unei cartări a Consiliului Regenților Universității din Statul New York și este acreditată de Comisia pentru Învățământ Superior din New England (NECHE). Programele lor 100% online au primit aprobarea consiliului de administrație din partea Departamentului de Educație al statului New York, ceea ce înseamnă că programa cursului îndeplinește criteriile academice ale altor universități din SUA.

Explorați programele noastre

Programe online accelerate, axate pe carieră

MBA în Global Business Administration online

MBA în Administrarea Afacerilor Globale (online) de la Universitatea Libaneză Americană oferă profesioniștilor care lucrează și proaspeților absolvenți deopotrivă flexibilitatea de a finaliza o diplomă avansată în timp ce îndeplinesc cerințele profesionale și de viață. Îți vei finaliza programul de MBA online cu colegi din întreaga lume și vei absolvi gata pentru cerințele și provocările conducerii moderne în afaceri.

MBA online în Business Analytics

Clasată pe locul 1 în Liban pentru afaceri și management1, Universitatea Americană Libaneză vă ajută să reduceți decalajul dintre analiză și administrarea afacerilor pentru a vă pregăti pentru roluri de analiză de afaceri la cerere. MBA online în Business Analytics vă oferă abilitățile tehnice și cunoștințele necesare pentru a vă avansa în carieră și pentru a obține abilitățile vitale strategice, de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor în lumea de astăzi. Nu este necesară experiență anterioară în analiză.

Inteligența artificială aplicată MS online

Masterul online în inteligență artificială aplicată oferă expertiza de care aveți nevoie pentru a aplica, evalua și contribui la dezvoltarea tehnicilor AI. Programul poate fi finalizat în doar doi ani și nu este necesară nicio experiență anterioară în tehnologie AI pentru admitere. În calitate de student, vei învăța online de la facultate cu experiență reală în tehnologie AI într-o clasă virtuală concepută pentru a se potrivi programului tău personal.

MS online în informatică

MS online flexibilă în informatică oferă seturile de abilități de ultimă oră de care aveți nevoie pentru a reuși în domeniul tehnologiei în creștere rapidă în Orientul Mijlociu și nu numai. Veți obține o înțelegere avansată a subiectelor precum analiza datelor, inteligența artificială și învățarea automată și veți aplica ceea ce învățați într-o serie de contexte globale.

Online MS International Managementul Construcțiilor

Dezvoltați cunoștințele avansate de management al industriei construcțiilor de care aveți nevoie pentru a reuși pe piața globală în creștere a construcțiilor. Spre deosebire de alte programe de management al construcțiilor, acest grad este axat pe plan internațional. Suntem poziționați unic din punct de vedere geografic și cultural pentru a oferi un program cuprinzător care se concentrează pe piața globală de construcții în expansiune.

Certificat de securitate cibernetică online

Acest certificat este conceput pentru a oferi instruire îmbunătățită pentru profesioniștii IT, combinând concepte și principii fundamentale cu expunerea la noile tehnologii și soluții. Veți dobândi o înțelegere practică a problemelor cheie legate de criptografia de bază, securitatea rețelei și criminalistica informatică.

Certificat online de inteligență artificială și știință a datelor

Obțineți cunoștințe de specialitate în inteligența artificială și știința datelor în doar șase luni. Cele nouă credite câștigate prin programul de certificat pot fi aplicate programului online de MS în Informatică al Universității. Veți explora un curriculum aprofundat predat de profesori cu experiență și diversitate și rețea cu studenții din programul de master.

Fapte rapide

  • #2 în Liban1
  • diplome 100% online
  • 46.000 de absolvenți în întreaga lume

De ce Universitatea Libaneză Americană?

Împuternicim studenții noștri să-și găsească calea către succes printr-un angajament față de excelența academică. Facultatea noastră distinsă și populația de studenți diversă creează o comunitate competitivă și grijulie care se întinde pe tot globul.

Comunitate diversificată la nivel global

Ne angajăm să creăm o comunitate diversă și bogată din punct de vedere cultural, care oferă educație accesibilă tuturor.

Curriculum modern

Prin metode moderne de instruire și experiențe de învățare informate de industrie, veți absolvi cu cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a avansa în carieră.

Distinsa Facultate

Facultatea noastră excelează în predare, cercetare și servicii comunitare, aducând experiență valoroasă în industrie și experiență relevantă în sala de clasă online și oferind asistență individuală.

Pregătirea carierei

Vă încurajăm să vă găsiți pasiunea și să îmbrățișați spiritul antreprenorial al LAU. Absolvenții LAU sunt foarte angajabili, cu 82% dintre absolvenți găsind un loc de muncă într-un an de la finalizarea diplomei.

Aflați mai multe despre noi

Învățare online flexibilă

Alăturați-vă comunității noastre academice de susținere, conectați-vă cu instructorii dvs. și conectați-vă cu studenți din întreaga lume. Programele noastre online oferă aceeași calitate academică ca și ofertele de pe campus, cu flexibilitatea de care aveți nevoie pentru succes.

Fii în centrul tuturor

Surse

1World University Rankings 2023. Times Higher Education. href="https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2023/world-ranking

Locații

Locații
  • Lebanon, Liban

  • New York, Statele Unite ale Americii

Întrebări