Keystone logo
KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

KTH Royal Institute of Technology

Introducere

KTH Royal Institute of Technology din Stockholm este una dintre cele mai importante universități tehnice din Europa, precum și un centru cheie al talentului intelectual și al inovației. Suntem cea mai mare instituție de cercetare și învățare tehnică din Suedia și găzduim studenți, cercetători și profesori din întreaga lume, dedicati progresului cunoștințelor.

Istorie

KTH este o universitate cu o istorie bogată de idei și inovații de pionierat care datează din 1827. De aproape 200 de ani KTH a educat studenți care au continuat să ne influențeze prezentul și să facă progresele tehnologice care definesc societatea modernă. Încă astăzi, KTH modelează talentele care vor găsi soluțiile pentru provocările de mâine.

Cercetare

KTH lucrează cu industria și societatea în căutarea unor soluții durabile pentru unele dintre cele mai importante provocări ale umanității: schimbările climatice, viitoarea aprovizionare cu energie, urbanizarea și calitatea vieții pentru populația în vârstă în creștere rapidă. Le abordăm prin cercetare și educație de vârf la nivel mondial, de mare impact în științe naturale și toate ramurile ingineriei, precum și în arhitectură, management industrial, planificare urbană, istorie și filozofie. Aproape două treimi din cifrele de afaceri de 4 miliarde SEK sunt legate de cercetare.

Cercetarea de bază și aplicată se efectuează cot la cot la KTH iar cercetarea interdisciplinară este realizată în paralel cu activitatea în domenii specifice.

Carieră

KTH menține relații strânse cu o rețea în expansiune de companii internaționale și comunitatea industrială într-o serie de domenii, iar munca și studierea aici oferă acces la această rețea.

Cel mai recent raport de carieră arată că 94 la sută dintre cei care au absolvit KTH 2010-2012 au fost angajați de când și-au terminat diploma, iar restul de 6 la sută au ajuns la doctorat. studii. Din populația studenților internaționali, 30 la sută merg la doctorat. studii la KTH sau alte universități de renume. 32% dintre absolvenții KTH părăsesc Suedia pentru muncă sau studii în străinătate. 13 la sută conduc pe alții în munca lor, iar 13 la sută au primit deja prima poziție managerială.

Locații

  • Stockholm

    KTH Royal Institute of Technology Brinellvägen 8

Întrebări