Keystone logo
Kogod School of Business Online MS în Analytics
Kogod School of Business Online

MS în Analytics

Online USA

12 Months

Engleză

La zi

Request application deadline

01 Sep 2024

USD 2.000

Învățământ la Distanță

Introducere

Un MS în analiză este ideal pentru profesioniștii care doresc să aplice informații despre date pentru a face o diferență reală pentru organizațiile lor. În program, veți învăța cum să utilizați colectarea datelor bazate pe dovezi, modelarea datelor și analiza cantitativă pentru a ajuta companiile să ia decizii informate și să obțină avantaje competitive.

Analiza datelor joacă un rol crucial în rezolvarea provocărilor organizaționale și în luarea deciziilor de afaceri eficiente. Un MS în analiză vă oferă un set de abilități la cerere care vă va permite să pășiți în roluri mai specializate în cariera dvs. În plus, aceste cunoștințe de specialitate în acest domeniu complex vă pot deschide uși mai profitabile în cariera dumneavoastră.

De ce să obții un MS în Analytics la Kogod?

Centrat pe afaceri

Programul este găzduit în prima școală de afaceri acreditată din DC și se vede. Curriculumul nostru îi duce pe studenți prin întregul ciclu de viață al analizei de afaceri, oferind baze în tehnologie, finanțe, asigurări, utilități, producție, consultanță, guvern și business intelligence.

Hands-On Learning

MS în analiză este conceput pentru a reduce decalajul dintre teorie și practică încă din prima zi. Pe parcursul programului, veți obține o comandă a limbajelor de programare precum R, Python, SQL și Tableau. Punctul culminant al programului nostru este experiența capstone, în care veți colabora cu o organizație locală într-un proiect de analiză.

Vorbitori invitați

Vorbitorii invitați sunt, de asemenea, o componentă cheie a educației dumneavoastră și au inclus Leif Ulstrup, CEO și fondator al Primehook Technology; Rod Fontecilla, vicepreședinte și lider global pentru analiza avansată a datelor pentru Unisys; și Anshu Sinha, cercetător principal de date pentru Zocdoc.

Specializări funcționale

Obține cunoștințe aprofundate într-o anumită zonă și absolvă cu un set de abilități care te diferențiază. Alegeți dintre marketing, biostatistică, consultanță IT, contabilitate criminalistică, finanțe sau statistici computaționale. De asemenea, puteți colabora cu consilierul dumneavoastră pentru a vă crea propria specializare.

Certificate profesionale

Obțineți un avantaj pe această piață a muncii competitivă, completând unul dintre certificatele noastre de absolvent profesional. Îmbunătățiți-vă diploma cu un certificat în contabilitate criminalistică sau oricare dintre celelalte cinci opțiuni de certificat de absolvent.

Dedicat Facultatea

Facultatea noastră este experți renumiți în domeniul lor și jucători cheie din sectoarele profit și nonprofit, guvern și organizații globale. În calitate de mentori, ei sunt investiți în succesul profesional și academic al studenților noștri.

Conceput pentru profesioniștii interesați să folosească datele pentru a dezvălui informații critice.

  • Nu sunt necesare GRE sau GMAT
  • 15 luni finalizare
  • Considerat automat pentru burse de până la 30.000 USD
  • Acreditat AACSB

Admitere

Despre Școală

Întrebări