Keystone logo
King's College London Online MA / PG Dip / PG Cert în securitate globală
King's College London Online

MA / PG Dip / PG Cert în securitate globală

Online United Kingdom

2 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 1.544 *

Învățământ la Distanță

* MSc: 17.220 GBP pentru 12 module; PGDip: 11.480 GBP pentru 8 module; PGCert: 5.740 GBP pentru 4 module. Se pot aplica taxe suplimentare

Introducere

Necesitatea înțelegerii peisajului global al securității nu a fost niciodată mai urgentă.

În secolul 21, amenințările la adresa securității s-au multiplicat exponențial în întreaga lume. Acestea variază de la tradițional, cum ar fi concurența strategică, proliferarea nucleară și răspunsurile globale la terorism, până la cele mai contemporane, cum ar fi pierderea biodiversității, schimbările climatice și amenințările la adresa securității umane. Vom acoperi, de asemenea, balanțele globale de putere și inegalitățile dintre Nordul Global și Sudul Global într-o lume post-colonială. Acest master online de securitate globală vă va oferi abilitățile de a vă gândi la aceste probleme de securitate în mod holistic și vă va permite să găsiți soluții practice la dilemele pe care le prezintă.

Prin angajamentul strâns cu cercetarea și predarea de talie mondială efectuate de cea mai mare și mai diversă colecție de cercetători în domeniul securității de pe planetă, vă veți extinde înțelegerea conceptuală atunci când vă gândiți la probleme și amenințări de securitate. Utilizând studii de caz și scenarii din lumea reală, veți construi abilitățile necesare pentru a negocia în mod eficient cerințele deseori concurente ale securizării oamenilor, statelor și mediului natural într-un context global complex.

137169_image3.jpg

Beneficii cheie

 • Extindeți-vă setul de instrumente conceptuale pentru a vă gândi la perspective de securitate contrastante și uneori conflictuale și la provocările oferite de securitate în mod durabil.
 • Extrem de relatabil cu lumea de astăzi, veți descoperi securitatea în raport cu problemele contemporane, cum ar fi pandemiile, imigrația și amenințările la adresa biodiversității, precum și descurajarea și noile forme de război.
 • Construiți abilități practice folosind studii de caz și scenarii din lumea reală, inclusiv documente politice simulate, podcast-uri și dezbateri.
 • Descoperiți diferite moduri de gândire la securitate cu modulele noastre fundamentale.
 • Întreprindeți o gamă de module opționale pentru a vă potrivi intereselor și ambițiilor de carieră.

De ce să studiezi cu King?

 • Aflați de la cadre universitare de profil în domeniul securității.
 • Obțineți expertiză dintr-o colaborare unică a cursurilor în diferite departamente din Școala de Studii de Securitate, inclusiv Departamentul de Studii de Război și Departamentul de Studii de Apărare.
 • Cursul este oferit de Facultatea de Științe Sociale și Politici Publice, clasată pe locul 9 în Marea Britanie pentru științe sociale (Times Higher Education World University Rankings, 2021).
 • Urmați pe urmele colegilor absolvenți de la Școala de Studii de Securitate care au început o serie de cariere, inclusiv fiind numiți în guvernul președintelui american Joe Biden.

Avantajele învățării online

 • Discutați și colaborați cu colegi studenți din întreaga lume, toate cu medii profesionale variate și experiență.
 • Șase puncte de intrare anuale înseamnă că puteți începe studiul atunci când vă convine.
 • Veți beneficia de asistență și predare remarcabile din confortul casei dumneavoastră.
 • Cu dimensiuni mici de clasă, veți experimenta interacțiunea strânsă a instructorului și colaborarea cu alți studenți.

Detaliile cursului

Programul este livrat integral online. Există prelegeri video, cursuri, inclusiv evaluarea critică a lucrărilor publicate, eseuri și rezumate și activități de învățare auto-direcționate. Pentru a construi experiență practică, vom folosi o gamă variată de exerciții și evaluări, cum ar fi scrierea unor simulări de politici, rapoarte analitice, dezbateri și podcast-uri. Predarea include elemente interactive, inclusiv jocul, explorând câștigătorii și pierzătorii în aplicarea diferitelor abordări pentru a face alegeri de securitate.

Programul este flexibil și sunt oferite trei niveluri de calificare postuniversitară:

 • Obțineți un certificat postuniversitar după finalizarea a 60 de credite, o diplomă postuniversitară după 120 de credite și un masterat după finalizarea tuturor celor 180 de credite.
 • Completați cele patru module de bază pentru a câștiga certificatul PG.
 • Completați cele patru module de bază și patru dintre modulele opționale pentru a câștiga PG Dip.
 • Completați patru module de fundație, patru module opționale, cele două module de cercetare și disertația pentru a obține masteratul.

Există șase date de admitere pentru acest program: ianuarie 2022, martie 2022, mai 2022, iunie 2022, septembrie 2022 și octombrie 2022.

Evaluare

Veți fi evaluat utilizând atât metode formative, cât și metode sumative. Evaluările formative sunt furnizate în mod informal, prin feedback verbal de la tutori cu privire la contribuțiile dvs. la seminarii online și prezentări neevaluate.

Evaluările sumative sunt concepute pentru a evalua și a oferi feedback cu privire la sarcinile de curs prezentate formal ca o cerință pentru finalizarea fiecărui modul. Cursurile variază de la modul la modul și pot include eseuri scrise pentru cursuri, prezentări orale, bibliografii adnotate, răspunsuri creative, piese de consultanță, propuneri de cercetare, disertații și proiecte de cercetare. Acestea sunt concepute pentru a vă oferi oportunități de a dezvolta și de a demonstra gradul de cunoaștere aprofundată și înțelegere a unor subiecte specifice legate de securitatea globală.

Structura

Următoarele obligatorii vor fi accesibile pe parcurs.

Module necesare

Vi se cere să urmați următoarele patru module pentru programele PG Cert, PG Dip și MA:

 • Teorii și abordări ale studiilor de securitate (15 credite)
 • Structuri și procese de securitate (15 credite)
 • Securitatea umană: intersecții și inegalități (15 credite)
 • Știință și securitate (15 credite)

Studenții la masterat trebuie, de asemenea, să urmeze următoarele trei module:

 • Introducere în metodologii critice (15 credite)
 • Angajament critic cu literatura (15 credite)
 • Disertație (30 de credite)

Module opționale

Studenții PG Dip pot alege să ia patru dintre următoarele module (există posibilitatea de a schimba unele module pentru modulele noastre de Afaceri Internaționale * dacă se potrivește intereselor dvs.):

 • Provocări de securitate globală: amenințări pentru ecosistem, pandemii și migrație (15 credite)
 • Geopolitică și puteri în creștere (15 credite)
 • Conflict, securitate și justiție (15 credite)
 • Drept, etică și drepturile omului (15 credite)
 • Introducere în metodologii critice (15 credite)
 • Angajament critic cu literatura (15 credite)

Studenții la masterat pot alege să urmeze următoarele patru module (există posibilitatea de a schimba unele module pentru modulele noastre de afaceri internaționale * dacă se potrivește intereselor dvs.):

 • Provocări de securitate globală: amenințări pentru ecosistem, pandemii și migrație (15 credite)
 • Geopolitică și puteri în creștere (15 credite)
 • Conflict, securitate și justiție (15 credite)
 • Drept, etică și drepturile omului (15 credite)

* Module opționale de afaceri internaționale:

 • Securitatea cibernetică în era informației (15 credite)
 • Înțelegerea descurajării în teorie și practică (15 credite)
 • Economie politică internațională (15 credite)
 • Proxy Wars & Hybrid Wars (15 credite)
 • Femei, pace și securitate (15 credite)

King's College London analizează regulat modulele oferite pentru a oferi programe de studiu actualizate, inovatoare și relevante. Prin urmare, modulele oferite se pot schimba. Vă recomandăm să urmăriți cursorul de pe site-ul nostru pentru actualizări.
Vă rugăm să rețineți că modulele cu o componentă practică vor fi limitate din cauza cerințelor educaționale, ceea ce poate însemna că nu putem garanta un loc pentru toți studenții care aleg să studieze acest modul.

137170_image4.jpg

Cerințe de intrare

Intrare standard

O diplomă de licență minim 2: 1 cu o notă finală de cel puțin 60% sau mai mare.

Dacă aveți o clasificare de nivel inferior sau o diplomă într-un subiect fără legătură, cererea dvs. poate fi luată în considerare dacă puteți demonstra o experiență de lucru relevantă semnificativă sau puteți oferi o calificare absolută aferentă (cum ar fi un masterat sau un PGDip).

Intrare non-standard

Cerințe minime: 2: 1 onorează diploma de licență la orice disciplină.

Pot fi luați în considerare candidații care obțin onoruri 2: 2, dar care au experiență profesională sau voluntară relevantă. Un CV și o referință vor fi necesare la punctul de aplicare.

Pot fi luați în considerare și candidații fără diplomă, dar care prezintă o experiență de lucru semnificativă demonstrabilă într-un domeniu conex. Un CV, o referință și o declarație scrisă de 500 de cuvinte care abordează întrebarea „Care sunt principalele probleme de securitate globală cu care se confruntă lumea astăzi? Cum ar putea fi studiate într-o manieră riguroasă? ” va fi necesar la punctul de aplicare.

Alte cerinte

Solicitanții vor avea abilități puternice de raționament critic și capacitatea de a construi un argument solid pentru a avea succes în acest program. Studenții potențiali ar trebui să identifice în cererea lor orice dovadă a aptitudinii lor pentru raționament critic și abilități de scriere calitativă, de exemplu niveluri A relevante, discipline de licență sau module relevante luate în cadrul unei diplome de licență.

Cerințe internaționale

Accesați paginile noastre de admitere pentru a vedea cerințele noastre de intrare internaționale.

Vă rugăm să rețineți că cetățenii țărilor majoritare vorbitoare de limbă engleză (așa cum sunt definite de UKVI) care au absolvit cu succes liceul în țara respectivă, nu sunt obligați să susțină un test de limba engleză.

Pentru a studia la King's, este esențial să puteți comunica eficient în limba engleză într-un mediu academic. De obicei, vi se cere să furnizați certificarea competenței dvs. în limba engleză înainte de a începe studiile.

Declarație personală și informații justificative

O declarație personală nu este necesară ca parte a cererii dvs.

Va trebui să trimiteți o copie (sau copii) a fișei (fișelor) academice oficiale, care să prezinte subiectele studiate și notele obținute, pentru ca cererea dvs. să fie luată în considerare. Dacă v-ați finalizat deja diploma, vor fi necesare și copii ale certificatului oficial de diplomă. Solicitanții cu documente academice emise într-o altă limbă decât engleza vor trebui să prezinte atât traducerea originală, cât și cea oficială a documentelor lor.

Sunt necesare referințe pentru candidații non-standard.

Candidații non-standard necesită, de asemenea, un CV actualizat și o declarație scrisă de 500 de cuvinte la punctul de aplicare. Candidaților li se va cere să abordeze următoarea întrebare: „Care sunt principalele probleme de securitate globală cu care se confruntă lumea astăzi? Cum ar putea fi studiate într-o manieră riguroasă? ”

Perspectivele de carieră

De la ONG-uri la mass-media până la guvern, domeniul securității globale este vast, oferind cariere interesante și provocatoare pentru cei care doresc să le urmeze. Fie că abia începeți, fie că faceți următorul salt în carieră, acest master online de securitate globală vă va ajuta să ajungeți acolo.

Cursele de carieră pot include roluri în funcția publică, ONG-uri, guvernul local sau național, forțele armate, ministerele afacerilor externe și dezvoltare, grupurile de reflecție politice sau organizațiile din sectorul privat, cum ar fi companiile de evaluare a riscurilor. Poate fi, de asemenea, potrivit pentru jurnaliști sau consilieri parlamentari care raportează cu privire la provocările globale de securitate.

Mărturii

„În calitate de părinte care lucrează, practicile de a participa la universitate și de a echilibra celelalte părți ale vieții mele mi s-au părut întotdeauna o barieră în calea întoarcerii la studiu. Studiul online mi-a eliminat aceste bariere într-un mod foarte practic. Pot continua să lucrez și apoi studiați dimineața, seara sau în weekend. "
~ Aoife, student online

Informatie cheie

 • Durată: MA: minim 2 ani, maxim 6 ani PG Dip: minim 16 luni, maxim 4 ani PG Cert: minim 8 luni, maxim 3 ani
 • Mod de studiu: Învățare la distanță prin eLearning
 • Instituție care acordă: King's College din Londra

Despre Școală

Întrebări