Keystone logo
© BIMM University
King's College London Online

King's College London Online

King's College London Online

Introducere

De ce King Online?

Aceeași calitate. Aceeași rigoare academică. Livrate flexibil.

King's College London se situează printre cele mai prestigioase universități din lume.

Cercetarea noastră de lider mondial se află în centrul abordării noastre față de predare și acest lucru este valabil și pentru cursurile noastre online.

Cursurile noastre online sunt predate de către aceiasi academicieni la fel ca și cursurile noastre din campus - singura diferență este modul flexibil de livrare. Învățarea are loc într-un timp și un loc convenabil pentru studenții noștri.

Cursurile sunt concepute special pentru un public online, folosind o serie de activități, inclusiv videoclipuri, chestionare online, forumuri de discuții și citiri online.

Studenții King's Online beneficiază de resursele și sprijinul studenților pe tot parcursul studiilor, inclusiv accesul la serviciile de bibliotecă, abilitățile de scriere academică, consilierea și consilierea în carieră.

Studenții King's Online au, de asemenea, posibilitatea de a colabora cu o rețea de studenți Online King din întreaga lume. După absolvire, studenții King's Online se alătură rețelei de absolvenți din întreaga lume, bine conectată și activă.

Regele ocupă un loc de muncă înalt și are un serviciu dedicat carierei care îi ajută pe elevi să găsească calea potrivită pentru ei. În plus, finalizarea unui curs online demonstrează abilitățile esențiale de angajare care sunt în mare cerere de către organizațiile din întreaga lume.

Locații

  • London

    Strand, WC2R 2LS, London

Întrebări