Keystone logo
Key West University

Key West University

Key West University

Introducere

Despre

În mediul de afaceri global de astăzi, angajarea în învățarea de-a lungul vieții este esențială pentru a vă asigura că abilitățile dumneavoastră rămân relevante pentru angajatori.

Tehnologia de învățare online și dispozitivele mobile au făcut din ce în ce mai accesibile și mai flexibile din perspectiva managementului timpului decât oricând.

Key West University din Marea Britanie (15 studenți) și consilierii de învățare personală asigură că fiecare elev primește sprijinul individualizat de care au nevoie pentru a-și finaliza studiile.

KWU facultate și membrii personalului cred că succesul academic și de carieră al elevilor noștri este prioritatea noastră de top.

Kathleen Zabelina, directorul campusului

Key West University","author_url":"","source":""}" alt="152256_152137_universityprofile.jpg" />

152256_152137_universityprofile.jpg

Istorie

Key West University (KWU) este o universitate on-line de 100%.

Universitatea a fost fondată de un grup de profesioniști din domeniul afacerilor internaționale și de educație cu peste 40 de ani de experiență combinată.

Legăturile lor cu comunitatea de afaceri globală le dau o înțelegere puternică a competențelor pe care elevii trebuie să le dezvolte în carieră, atât în ​​afaceri, cât și în drept.

Misiune

Misiunea Key West University (KWU) este de a înființa o comunitate internațională de cadre universitare și profesioniști din industrie care se gândesc inovativ și colaborează pentru a pregăti elevii cu abilitățile și competențele pe care angajatorii le apreciază în mediul de afaceri global de astăzi.

Viziune și scop

 • Calitate
  KWU se angajează să ofere o experiență educațională globală relevantă.
 • suportabilitate
  Ofertele educaționale KWU sunt evaluate pentru a satisface nevoile financiare ale unei game largi de studenți.
 • Integritate
  Elevii și facultățile se vor strădui să mențină înalte standarde etice pe parcursul experienței KWU, care va fi transmisă în lumea muncii.
 • Educație orientată spre carieră
  Curriculum-urile noastre urmăresc să doteze studenților aptitudinile practice evaluate de angajatori în mediul de afaceri global de astăzi.
 • Suport individualizat
  Fiecare elev va avea un consilier personal de învățare care îi motivează să-și finalizeze călătoria educațională.
 • Expertiză locală și globală
  Aproximativ șaptezeci la sută (70%) de instructori de program sunt bazate pe SUA, în timp ce treizeci la sută (30%) sunt membri ai facultății internaționale. Gama variată de aptitudini, experiență academică și profesională a facultății KWU sprijină misiunea universității noastre. Facultatea și personalul lucrează în strânsă colaborare pentru a pregăti elevii cu competențele și cunoștințele cerute de angajatori pentru a avea succes în forța de muncă globală.

KWU este licențiat de Departamentul de Educație din Florida sub licența № 5988.

Locații

 • Jacksonville

  10151 Deerwood Park Blvd Building 200, Suite 250, 32256, Jacksonville

Întrebări