Keystone logo
Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Kepler College - Astrological Education

Introducere

Kepler a început ca un vis de a îmbunătăți oportunitățile educaționale pentru astrologi. Inițial, aceasta a luat forma unui colegiu de 4 ani care a inclus studii astrologice încorporate într-un program de arte liberale. Colegiul a inclus cursuri de studiu specializate pentru a prezenta un sondaj al tehnicilor din diferite culturi și perioade de timp.

Promisiunea noastră adresată studenților și susținătorilor noștri este că Kepler își va menține obiectivul principal: de a oferi o oportunitate educațională de înaltă calitate pentru oricine este interesat de domeniul larg al astrologiei și de modul în care a fost practicat în diferite perioade de timp și culturi diferite, de-a lungul ziua de azi.

Kepler atrage o gamă largă de persoane din toate Statele Unite și din întreaga lume, atât ca studenți, cât și ca profesori. Studenții noștri vin pentru că sunt în căutarea unei educații astrologice de talie mondială. Profesorii noștri vin la Kepler pentru că sunt experți în domeniul lor și adoră șansa de a-și transmite expertiza. Consiliul nostru de administrație vine pentru că vrea să participe activ la continuarea și construirea unei instituții pentru educație astrologică de talie mondială.

Locații

  • Lynnwood

    4630 200th Street SW, St H | Lynnwood, WA 98036, WA 98036, Lynnwood

    Întrebări