Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Kentucky Wesleyan College

Introducere

Despre Wesleyan

Kentucky Wesleyan la o privire

 • Locație: Suntem situați în Owensboro, Kentucky - un oraș pe râul Ohio. KWC se află la doar 40 de minute la est de Evansville, Indiana, la 2 ore nord de Nashville, Tennessee, la 2 ore la vest de Louisville, Kentucky și la 4 ore la est de St. Louis, Missouri. Daviess County găzduiește 94.000 de locuitori.

 • Academicieni: Kentucky Wesleyan College oferă 29 de specializări și 13 curricule pre-profesionale. Raportul student-facultate este de 12: 1.

 • Profilul mediu de primire pentru toamna anului 2015: ACT = 22, SAT = 980 (Citirea critică și matematică), GPA = 3,27. Peste o treime în topul celor 25 de procente din clasa lor de liceu.

 • Facultatea: Mai mult de 88% din facultatea noastra are un doctorat sau gradul terminal.

 • Relația metodistă unită: Kentucky Wesleyan College este aprobat de Senatul Universității din cadrul Consiliului General al Învățământului Superior

 • Atletism: Pantarii din Kentucky Wesleyan concurează în Divizia II a NCAA și sunt membri ai Conferinței Atletice Marii Midwestern . Echipele intercollegiate pentru bărbați includ baseball, baschet, cross country, pista și teren, golf, fotbal și fotbal. Femeile concurează în baschet, cross country, track și field, golf, fotbal, softball, tenis și volei.

Misiunea noastră

Iată declarația noastră de misiune: Kentucky Wesleyan College , în parteneriat cu Biserica Metodistă Unită, promovează o educație artistică liberală care hrănește și pregătește studenții intelectual, spiritual și fizic pentru a obține succese în viață.

Deci, ce înseamnă asta? Aceasta înseamnă că, de peste 150 de ani, am slujit studenții în tradiția artelor liberale, iar pentru următorii 150 de ani la Kentucky Wesleyan, elevii vor învăța să gândească critic, să comunice eficient și să trăiască în mod etic într-un complex, schimbând rapid lumea.

Succesul fiecărui student este prioritatea noastră principală. Fiecare curs oferit și fiecare experiență din campus vă conduce la un singur scop - absolvire.

Ca student nou, veți începe o călătorie personalizată în ziua în care veți ajunge în campus. Vă vom ajuta să creați o foaie de parcurs unică pentru reușita colegiilor cu obiective academice, sociale și extrașcolare.

În interiorul și în afara sălii de clasă, veți experimenta încurajarea unei comunități apropiate, dedicată bunăstării și succesului pe termen lung, iar campusul nostru vibrant și primitoare vă va oferi oportunități interesante pentru servicii sociale, sociale și leadership.

Calea Wesleyan

La Kentucky Wesleyan, credem într-o educație care depășește cu mult manualele, ecranul computerului sau examenul scris. Liderii generației următoare sunt cei care au fost educați cu o viziune largă asupra modului în care relațiile contează în succesul global al lumii noastre.

În consecință, noi credem în "Calea Wesleyan" de învățare și de viață. Calea Wesleyan se bazează pe patru principii pe care le integrăm în fiecare lucru pe care îl facem:

 1. Facem totul cu HONOR .

 1. Întotdeauna sprijinim fiecare altul .

 1. Vom COMPETE CU INTEGRITATEA.

 1. Îi iubim pe ceilalți în Hristos.

Aflați mai multe despre The Way Wesleyan.

Acreditare

Kentucky Wesleyan College este acreditat de către Asociația sudică a Colegiilor și Școlilor din cadrul Colegiilor pentru acordarea diplomelor de bacalaureat.

Contactați Comisia la Colegii, 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, telefon 404-679-4500, la http://www.SACSCOC.org pentru întrebări legate de acreditarea Kentucky Wesleyan College .

Locații

 • Owensboro

  Frederica Street,3000, 42301, Owensboro

Întrebări