Keystone logo
Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Kelley Direct Online

Introducere

Școala Kelley oferă o educație de vârf de afaceri orientată spre orientarea spre succesul tău adevărat.

La Școala de Afaceri Kelley, suntem în domeniul creării unui moment de carieră. Studenții noștri au talentul de a reuși, umilința de a crește și tenacitatea de a persevera. Acest spirit, combinat cu o educație pe care numai școala Kelley de elită o poate aduce, îi oferă absolvenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face față noilor provocări, pentru a face posibile schimbări pozitive și pentru a contribui la organizațiile lor din prima zi.

Membrii facultății solicită și obțin cele mai bune rezultate din studenții noștri. Studenții Kelley învață cum să conducă rezultatele. Această calitate se reflectă în curriculum-ul nostru academic excepțional, în reputația serviciilor noastre de carieră absolvent și în poziția noastră globală de școală de afaceri de top.

74119_74086_KelleyDirectOnlineSchoolprofilepageimage_students.jpg


Proiectat pentru profesioniștii de astăzi ocupați, gradele Kelley online vă oferă opțiuni în timp ce vă urmăriți obiectivele de carieră.


Curriculumul riguros al lui Kelley este oferit într-un format flexibil, interactiv, care funcționează pentru profesioniștii ocupați care doresc să obțină un MBA sau o diplomă online MS.

Fiecare aspect al lui Kelley Direct este conceput cu profesionalismul de astăzi ocupat, oferind flexibilitatea finală în planificarea și completarea gradului, la felul în care sunt livrate cursurile noastre. Facultatea dedicată și platforma tehnologică dovedită, împreună cu ședințele Kelley Connect Weeks și oportunitățile de imersiune globală, vă asigură că veți fi pe deplin angajați cu profesorii, colegii de clasă și cu lumea, atât într-un mediu virtual de clasă, cât și în persoană.

76198_OnlineMBA1USNewsrankingsimage.JPG
76199_Financialtimes2018image.JPG

Locații

  • USA Online

    USA Online, Statele Unite ale Americii

Întrebări