Keystone logo
Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Jack Welch Management Institute

Introducere

De ce JWMI

MB Welch Jack este ca orice alt MBA de prestigiu. Și totuși, este ca nimeni altul.

Aflați de la Jack Welch, CEO-ul principiilor câștigătoare ale CEO-ului.

În timp ce alte școli studiază mari lideri de afaceri, a noastră a fost construită de unul singur. La Jack Welch Management Institute , studenții au o ocazie unică de a învăța de la JWMI , unii dintre cei mai influenți directori ai zilelor noastre, dintre care mulți au fost îndrumați direct de la Jack. Filozofia câștigătoare și testată de timp a lui Jack privind dezvoltarea leadershipului, managementul oamenilor și multe altele sunt țesute în fiecare element al programului.

Construit de Jack și de o echipă de oameni de știință de renume din întreaga lume, fiecare curs este conceput pentru a obține cele mai bune rezultate posibile pentru studenți. Datele recente ale JWMI Graduate Survey1 au dezvăluit:

 • 98% dintre absolvenți și-au evaluat experiența generală în cadrul programului Bună sau Excelentă
 • 98% dintre absolvenți ar recomanda programul altora
 • 92% dintre absolvenți au declarat că încrederea lor ca lider a crescut

JWMI ies din program cu abilități de conducere supraalimentate. Această formulă de succes este cea care vă provoacă continuu pe dvs. și pe colegii dvs. de clasă cu un conținut bogat și relevant - permițându-vă să vă angajați într-o dezbatere actuală despre știrile de afaceri emergente și să rămâneți la curent cu economia mondială.

Diferența JWMI este inconfundabilă.

Studentul este Clientul nostru

Cele mai bune afaceri sunt centrate pe clienți și credem că școlile de afaceri ar trebui să fie conduse în același mod.

La JWMI , ne obsedăm să oferim cea mai mare valoare studenților noștri. Suntem mândri că suntem pe locul 1 în satisfacția cu abilitatea de a aplica imediat ceea ce învățați la jobul dvs. și în disponibilitatea de a recomanda programul de către poeți și cantități.

Și, la fel ca alte întreprinderi extraordinare care se concentrează pe clienții lor, ne facem răspunzători analizând satisfacția studenților și implementând modificări ale programului pe baza acestor rezultate. Scorul nostru Net Promoter (NPS) este în medie peste 80, ceea ce se aliniază la cele mai bune organizații de servicii pentru clienți, inclusiv Southwest și Apple, și realizează cele mai multe programe de absolvire MBA care raportează un NPS mediu de doar 27.

Studiază cu CEO-uri de top

Pentru a fi cel mai bun, trebuie să înveți de la cei mai buni. JWMI video exclusive de la Jack Welch și peste trei duzini de directori C-suite de la cele mai bune companii din lume, inclusiv Berkshire Hathaway, Netflix, Medtronic, Walgreen's, Boeing, McDonald's și multe alte organizații globale. Seria noastră de conferințe Experți de practică le permite studenților să învețe lecții dovedite de leadership și practici de afaceri și sunt exclusive pentru JWMI .

Aflați luni. Aplicați marți.

Creează un impact imediat în cariera ta. Programul nostru este condus de informații obținute din primele linii de afaceri; puternicele noastre cursuri MBA online sunt concepute pentru a avea un impact imediat în munca ta. Clasat pe locul 1 în Satisfacția cu abilitatea de a aplica ceea ce învățați la locul de muncă, veți obține elementele fundamentale în domenii cheie, cum ar fi operațiunile, marketingul și finanțele. În plus, veți învăța să recrutați, să angajați și să motivați cei mai buni oameni, să creați strategii câștigătoare, să creșteți productivitatea, să construiți cultură și să conduceți echipele către performanțe de top. Mulți studenți văd rezultate rapide și o rentabilitate profitabilă a investiției din aceste aplicații. Mai mult de 2 din 3 studenți primesc o promoție sau o mărire în timp ce se află în program.

Facultate de nivel superior

Directori pasionați de la unele dintre companiile de top din lume vă vor ajuta să vă atingeți potențialul profesional. JWMI sunt selectate pentru pasiunea lor de a se angaja, provoca și excita studenți ca tine în fiecare zi în sala de clasă online.

Și, palmaresul lor de excelență este de neegalat de alte instituții de învățământ. Pe baza feedback-ului trimis de absolvenții noștri ca parte a procesului de clasare Poets & Quants, Best Online MBA Programs of 2021, am fost numiți și:

 • # 1 în Calitatea generală a profesorilor
 • # 1 în Oportunități de a crea conexiuni bune cu facultatea

Flexibilitate maximă

Accelerați-vă cariera fără a părăsi slujba actuală. Formatul nostru de curs online 100% flexibil și interactiv este clasat pe locul 2 în Flexibilitate și pe locul 1 în Satisfacția cu experiența de învățare asincronă de la poeți și cantități2. Curriculumul a fost construit pentru a vă permite să vă câștigați diploma conform programului dvs., indiferent unde vă aflați în viață și în carieră.

JWMI este conceput pentru profesioniști care lucrează ca tine; 99% din corpul nostru studențesc este angajat activ în timpul programului. Curriculumul nostru este conceput pentru dispozitive mobile și tablete, permițându-vă să vă finalizați cursurile oriunde. Nu există ore stabilite de prelegere. Conectați-vă și finalizați-vă munca cu până la trei săptămâni înainte pentru a satisface angajamentele de călătorie de afaceri și de familie.

De încredere și acreditat

JWMI este mândru că deține două sigilii de aprobare educaționale de încredere. Suntem acreditați programatic de Consiliul de acreditare pentru școli și programe de afaceri (ACBSP). În plus, JWMI face parte din Universitatea Strayer, care este acreditată regional de către Comisia pentru învățământul superior din statele mijlocii (MSCHE) (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104. 267.284.5000), care este unul dintre cele șase organisme regionale de acreditare din Statele Unite. Comisia este o agenție instituțională de acreditare recunoscută de secretarul educației din SUA și Consiliul pentru acreditarea învățământului superior.

Clasamente

Jack Welch Management Institute este recunoscut ca un program de MBA de top de către instituțiile media bine respectate. Aceste realizări demonstrează reputația puternică de excelență a JWMI

Statistică

Profilul clasei JWMI

Oportunitatea de a învăța de la colegii studenți este o parte integrantă a oricărui program de MBA.

JWMI mândrește cu o populație diversă de studenți din întreaga lume, care iubesc afacerile și sunt înfometați să crească ca lideri. În mediul nostru online, aveți o oportunitate unică de a împărtăși idei cu directori, manageri de echipă, antreprenori și colaboratori individuali din multe industrii și zone geografice și în diferite etape ale carierei lor.

 • Peste 1.900 de studenți înscriși și peste 2.400 de absolvenți
 • Matriculați din 47 de state și 68 de țări
 • 51% femei, 49% bărbați
 • Vârsta medie: 40
 • Ani medii de experiență: 15
 • 18% Internațional

Sursa: JWMI profilului studenților JWMI din iarna 2021

Lucrează la unele dintre cele mai bune companii

 • Amazon
 • Microsoft
 • Fedex
 • Coca Cola
 • Nielsen
 • Medtronic
 • fântâni Fargo
 • Verizon

  Burse și finanțare

  Modalități de a-ți permite MBA

  Asistență pentru școlarizare

  Multe companii oferă asistență pentru școlarizare sau rambursare pentru a vă ajuta să vă plătiți educația MBA.

  Ajutor financiar

  Există o serie de granturi și împrumuturi disponibile studenților care se califică prin ajutor financiar federal.

  Burse de studiu

  JWMI oferă burse de la 1.000 USD la 23.100 USD. În plus față de termenii de mai jos, studenții trebuie să îndeplinească alte cerințe de eligibilitate și admitere.

  Bursa decanului:

  Deschis rezidenților din Statele Unite ale Americii cu un GPA de licență de 3,25 sau mai mult, care au luat GMAT sau GRE în ultimii cinci ani și au obținut 530 sau mai mult sau, respectiv, 310 sau mai mult.

  Bursă internațională de leadership:

  Deschis pentru rezidenții din afara SUA care îndeplinesc anumite cerințe de eligibilitate.

  Bursa John F. Welch:

  Disponibil pentru studenții care îndeplinesc cel puțin unul dintre următoarele criterii:

  • 7+ ani de experiență managerială
  • Ați obținut un GPA de licență de 3,25 sau mai mult
  • Au absolvit anterior o diplomă de master
  • Absolvenți ai Universității Strayer

  Bursa pentru veterani:

  Deschis tuturor veteranilor calificați din SUA. Bursa se aplică înainte de aplicarea oricărui beneficiu educațional VA.

  Alte burse:

  Vă rugăm să întrebați un ofițer de admitere despre alte burse care ar putea fi aplicabile.

  Mărturii studențești

  Locații

  Locații
  • Herndon

   2303 Dulles Station Blvd, 20171, Herndon

   • twitter
   • facebook
   • youtube
   • instagram

  Întrebări