Keystone logo
Johns Hopkins University Master în reglementarea siguranței alimentelor
Johns Hopkins University

Master în reglementarea siguranței alimentelor

20 up to 36 Months

Engleză

La zi, Part time

Solicitați termenul limită de aplicare

Solicitați cea mai apropiată dată de începere

Solicitați taxe de școlarizare

Învățământ la Distanță

* pentru școlarizarea și taxele programului, vă rugăm să contactați școala

Introducere

Accesul la alimente sigure și sănătoase este una dintre nevoile noastre cele mai de bază. Consumatorii se bazează pe profesioniști calificați pentru a ne supraveghea aprovizionarea cu alimente de la semințe până la livrare, de la fermă la masă și de la cuptor la ambalaj.

Gospodăria medie cheltuiește 13% din bugetul anual pentru alimente. Potrivit Departamentului Agriculturii din SUA, în 2020, 19,7 milioane de locuri de muncă cu normă întreagă și cu normă parțială au fost legate de sectoarele agricole și alimentare — 10,3 procent din totalul angajării în SUA. Reglementarea siguranței alimentelor este, fără îndoială, crucială pentru sănătatea publică.

Pentru a proteja oamenii de bolile de origine alimentară și alte pericole, specialiștii în reglementarea siguranței alimentelor stabilesc și aplică standarde, oferă instruire profesională și educație pentru consumatori și urmăresc și raportează retragerile și focarele.

O privire mai atentă asupra regulamentului privind siguranța alimentelor

Reglementarea siguranței alimentelor este un domeniu larg care acoperă totul, de la agricultură, importuri și producția de alimente până la cantinele universitare, camioane cu alimente și automate automate. Iată doar câteva exemple de procese pe care le-ați găsi inspectate sau monitorizate:

  • Selectarea semințelor
  • Fertilizare
  • Controlul dăunătorilor
  • Recoltarea
  • Depozitare si transport
  • Prelucrarea și producția alimentelor
  • Etichetare și publicitate
  • Manipularea, pregătirea și servirea

O varietate de agenții guvernamentale sunt responsabile pentru stabilirea (și aplicarea) standardelor de siguranță alimentară, inclusiv Administrația pentru Alimente și Medicamente (FDA), Departamentul Agriculturii din SUA (USDA) și Agenția pentru Protecția Mediului (EPA).

Studiați condițiile dvs

Nu trebuie să vă mutați sau să vă rearanjați programul de lucru pentru a obține o diplomă de master de la Johns Hopkins University. Programul nostru MS în reglementarea siguranței alimentare este disponibil 100% online.

Admitere

Burse și finanțare

Curriculum

Clasamente

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Despre Școală

Întrebări