Keystone logo
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs Master of Science în politica energetică și climă
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Master of Science în politica energetică și climă

Online USA

1 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Masteratul științelor în politica energetică și climă va pregăti următoarea generație de profesioniști interdisciplinari pentru a aborda provocările impuse de schimbările climatice pentru instituțiile și ecosistemele umane și rolul potențial transformant al sistemelor energetice durabile. Elevii dezvoltă o înțelegere fermă a științei schimbărilor climatice și a impactului potențial al schimbărilor climatice în acest secol și în afara acestuia. În plus, aceștia dezvoltă o experiență substanțială în legislația în domeniul energiei și elaborarea de politici, precum și o înțelegere clară a tehnologiilor energetice primare, incluzând atât sistemele bazate pe combustibili fosili, cât și opțiunile de energie regenerabilă.


Absolvenții SM din domeniul politicii energetice și al climei sunt bine poziționați pentru a reuși într-una din cele mai rapide industrii din lume și din lume. Pe măsură ce cererea globală de energie crește într-un ritm tot mai accelerat, tot așa va fi nevoie și de profesioniști dinamici capabili să gestioneze echilibrul delicat dintre mediul în schimbare și societatea noastră dependentă de energie.


Elevii trebuie să completeze toate lucrările academice într-un program de masterat sau certificat în termen de cinci ani.

Timpul de cinci ani se calculează de la începutul primului curs care se calculează în funcție de grad (inclusiv timpul petrecut pentru înscrierea continuă). Înscrierea continuă nu oprește sau nu extinde cerința de limitare a timpului. Această limită de timp include toate cursurile luate la o altă școală / divizie Johns Hopkins care au fost aprobate pentru a lua în considerare gradul sau certificatul. Dacă este necesar, studenții pot solicita comisiei de program o prelungire a timpului pentru a-și finaliza programul, dincolo de limitarea de cinci ani.

Dacă se acordă o prelungire, aceasta va fi comunicată într-o scrisoare, iar limita de cinci ani va crește cu timpul inclus în extensie. O prelungire poate fi acordată pentru un semestru până la un an întreg și, în cazuri rare, timp de doi ani.

Despre Școală

Întrebări