Keystone logo
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs Master of Science în biotehnologie
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs

Master of Science în biotehnologie

Online USA

1 Years

Engleză

Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Învățământ la Distanță

Introducere

Johns Hopkins MS in Biotehnologie ofera o explorare cuprinzatoare a stiintei de baza, stiintei aplicate, si stiinta de laborator, cu un accent pe industrie. Programul vă oferă o bază solidă în biochimie, biologie moleculară, biologie celulară, genomică și proteomică.


Curriculum-ul dvs. vă va pregăti să vă angajați în cercetare, să conduceți echipe de laborator, să faceți decizii de dezvoltare și planificare, să creați și să aplicați modalități de cercetare pentru proiecte mari și să vă ocupați de deciziile de management și de marketing.


Mulți studenți se bucură de flexibilitatea gradului general; le permite să adapteze cursurile pentru a-și îndeplini obiectivele individuale de carieră.


Programul oferă, de asemenea, cinci concentrații diferite:

  • biodefense
  • Bioinformatică
  • Întreprinderea de biotehnologie
  • Afaceri de reglementare
  • Descoperirea drogului
  • Tehnologii regenerative și cu celule stem


Elevii trebuie să completeze toate lucrările academice într-un program de masterat sau certificat în termen de cinci ani.

Timpul de cinci ani se calculează de la începutul primului curs care se calculează în funcție de grad (inclusiv timpul petrecut pentru înscrierea continuă). Înscrierea continuă nu oprește sau nu extinde cerința de limitare a timpului. Această limită de timp include toate cursurile luate la o altă școală / divizie Johns Hopkins care au fost aprobate pentru a lua în considerare gradul sau certificatul. Dacă este necesar, studenții pot solicita comisiei de program o prelungire a timpului pentru a-și finaliza programul, dincolo de limitarea de cinci ani.

Dacă se acordă o prelungire, aceasta va fi comunicată într-o scrisoare, iar limita de cinci ani va crește cu timpul inclus în extensie. O prelungire poate fi acordată pentru un semestru până la un an întreg și, în cazuri rare, timp de doi ani.

Despre Școală

Întrebări