Keystone logo
John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

John Jay College of Criminal Justice Online

Introducere

John Jay Online este locul pentru a vă conecta la o diplomă, un certificat și programe de dezvoltare profesională la John Jay College de oriunde din lume. Dacă sunteți interesat să vă continuați educația sau să vă avansați cariera, avem programe online care vă pot satisface nevoile și interesele. Înțelegem că întoarcerea la școală este o decizie majoră și revenirea la școală „online” poate fi și nouă pentru dvs. Membrii echipei online ai lui John Jay vor fi întotdeauna disponibili prin telefon sau e-mail pentru a vă ajuta cu decizia dvs. Vom fi acolo pentru a vă răspunde la întrebări și pentru a vă ghida prin procesul de aplicare și nu numai.

Indiferent dacă urmăriți o diplomă de absolvire sau căutați să vă avansați cariera prin studii profesionale, luați în considerare programele oferite la John Jay Online. Reputația noastră exemplară în justiția penală, administrația publică, managementul securității, securitatea internă, psihologia anchetei, poliția modernă și conducerea forțelor de ordine vă vor oferi o educație de ultimă oră, inteligentă și convingătoare. Serviciile noastre de sprijin pentru studenți și echipele noastre de sprijin pentru înscrieri, împreună cu școlarizarea noastră rezonabilă, vă vor oferi posibilitatea de a studia la o instituție de justiție socială de top. Fa diferenta. Obțineți o diplomă de la Colegiul John Jay de Justiție Penală al Universității din New York și faceți parte dintr-o rețea globală de absolvenți de peste 60.000 de absolvenți ai Colegiului John Jay care lucrează pentru justiție.

English Language Requirements

Certificați-vă cunoștințele de limba engleză cu testul de engleză Duolingo! DET este un test de engleză online convenabil, rapid și accesibil, acceptat de peste 4.000 de universități (ca aceasta) din întreaga lume.

Locații

  • New York

    West 59th Street,524, 10019, New York

    Întrebări