Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Jagaad Academy

Jagaad Academy

Jagaad Academy

Introducere

Jagaad Academy este un bootcamp online, global, care oferă cursuri online live cu jumătate de normă, complet practice, în dezvoltarea front-end și back-end. Jagaad Academy se concentrează pe predarea celor mai solicitate stive de tehnologie și pe dezvoltarea unei mentalități care include munca în echipă, rezolvarea problemelor, leadership, comunicare eficientă, adaptabilitate și multe altele.

Bootcamp-ul de dezvoltare front-end acoperă o varietate de subiecte, inclusiv HTML, CSS, JavaScript, React, Next.js, Redux, SCSS, TypeScript, Git, Figma și design web responsive. Back End Development Bootcamp acoperă subiecte precum PHP, programare orientată pe obiecte, cadre, baze de date relaționale, Git și servicii web. De-a lungul cursului, studenții vor construi aplicații pe server pentru a le adăuga portofoliilor.

Jagaad Academy oferă un bun venit atât noilor veniți, cât și persoanelor cu experiență anterioară în codificare. Procedura de admitere se desfășoară printr-un proces de înscriere online ghidat, care include un test de aptitudini logice și tehnice, un test de competență în limba engleză și un interviu opțional de resurse umane.

Jagaad Academy oferă studenților servicii complete de carieră, inclusiv coaching 1:1 pentru abilități dure, coaching personalizat în carieră și oportunități de creare de rețele pentru a pregăti studenții pentru provocările reale din industrie. Jagaad Academy oferă o varietate de opțiuni de plată, inclusiv plata în avans, planuri de rate și plată după curs, pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră. Ești gata să-ți pornești cariera în industria tehnologiei? Dincolo de a fi un curs online standard, Jagaad Academy oferă sprijin valoros în elaborarea portofoliului și CV-ului, asigurându-vă că vă începeți cariera pe drumul cel bun. Pentru detalii suplimentare, vizitați site-ul nostru.

Mărturii studențești

Întrebări