Keystone logo
IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

IU International University of Applied Sciences – Online

Introducere

Ceea ce facem altfel

Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU oferă programe de calitate pentru diplome de licență, master și MBA cu o abordare complet nouă. Am stabilit campusuri pentru studenții care doresc să-și termine studiile la fața locului, dar oferă și programele noastre complete online pentru învățământ la distanță. Cea mai recentă dezvoltare din povestea noastră: studenții eligibili pot combina atât studiile online, cât și cele din campus și pot comuta între cele două. În acest fel, le permitem studenților să se dezvolte la nivel personal și profesional și să-și ajute să-și avanseze cariera prin studii flexibile orientate spre viitor.

Experiențe cu IU International de la IU în Vimeo.

Misiunea noastră

Ceea ce ne motivează, este ceea ce te motivează: ne proiectăm programele și cursurile astfel încât să fie cât mai flexibile și inovatoare posibil, fără a sacrifica calitatea. Oferim expertiză de specialitate și materiale de învățare inovatoare, precum și ne concentrăm pe servicii excelente pentru studenți și sfaturi profesionale. Programele noastre se caracterizează prin transferul eficient de cunoștințe specifice disciplinei și abilități soft pentru a pregăti absolvenții pentru lumea afacerilor internaționale.

IU: Adaptat la cerințele pieței globale

Studiul la IU face posibile cariere într-un mediu global și primim studenți din întreaga lume. Vă pregătim pentru cariera dumneavoastră internațională cu conținut educațional relevant la nivel internațional și acordăm o atenție deosebită furnizării unei perspective internaționale atât pentru modulele de management general, cât și pentru conținutul specific disciplinei. Împărtășim mentalitatea noastră internațională în tot ceea ce facem pentru a pregăti următoarea generație de profesioniști pentru afaceri globale.

94% dintre absolvenții noștri își găsesc un loc de muncă în primele trei luni de la absolvire și, după doi ani, în medie 80% au responsabilități de conducere. Aceste rezultate excelente se bazează pe faptul că, pe lângă predarea expertizei profesionale, ne concentrăm pe formarea competențelor sociale și interculturale. IU este mândru de absolvenții săi și de carierele impresionante pe care le-au construit.

  • Acreditat și recunoscut la nivel mondial: crește-ți cariera cu o diplomă europeană
  • Grade accesibile: obțineți o bursă de până la 75%
  • Opțiuni de plată flexibile: fără stres și ușor!

Două grade, avantajul dublu

158151_lsbu-xsmall

IU International University of Applied Sciences (IU) a încheiat un parteneriat cu London South Bank University pentru a vă oferi șansa de a vă valida diploma de două instituții. Când alegeți această opțiune, veți absolvi IU atât cu o diplomă germană, cât și cu o diplomă britanică, oferindu-vă un impuls major în carieră! Această oportunitate vine fără cursuri de studiu sau călătorii suplimentare.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Webinar: Studiază online cu IU 15:00 - 15:45 (CEST)

Clasamente

Acreditări, Clasamente și Membri

Acreditat.

Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU a primit acreditare de sistem de la EQAR, FIBAA, Consiliul German de Acreditare, Consiliul German pentru Științe și Științe Umaniste și WES Canada. Aceasta înseamnă că cursurile, profesorii și materialele lor didactice se potrivesc cu standardele riguroase care le-au fost stabilite și acum își pot acredita propriile programe.

Cambridge Assessment Educație internațională/Studiu cu diplomă de liceu Pathway .

IU este primul partener universitar online al diplomei de liceu a Cambridge International Pathway . Lucrând cu Cambridge, IU oferă studenților o șansă specială de a-și termina diploma de liceu în timp ce studiază pentru o diplomă de licență. Deoarece sunt necesare pentru diploma de licență, aceste cursuri de liceu sunt gratuite. Studiul Pathway este un curs unic de 12 luni cu un volum de muncă de 150 de ore pe care îl urmați împreună cu cursurile de licență. Pathway se încheie cu un examen care poate fi reluat de un număr infinit de ori.

Câștigător de premii.

În clasamentul actual CHE (2020-2022), IU se află în fruntea domeniului Administrarea Afacerilor la categoriile „Condiții generale de studiu”, „Contact cu lectorii”, „Programe de studii oferite”, „Examene”, „Organizarea studiilor” și „Practic”. Orientare”, câștigând un total de șase din 25 de categorii și obținând mai multe clasamente în categoria de top decât oricare dintre cele peste 300 de instituții. IU a primit o evaluare de 5 stele pentru învățarea online și un scor de 99 din 100 în QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, devenind prima universitate germană care a primit un astfel de clasament. De asemenea, a primit sigiliul FIBAA Premium pentru Excelență Digitală și a excelat în 15 din 23 de criterii, inclusiv în categorii precum Orientarea spre viitor, Managementul cunoștințelor, Asigurarea calității predării și păstrarea ratingului pentru următorii cinci ani. Este singurul furnizor de formare care a primit Premiul pentru servicii DtGV 2022 de la Societatea Germană pentru Studii privind Consumatorii, având în vedere că are un personal academic dedicat și antrenori de studiu instruiți care se asigură că studenții sunt sprijiniți pe parcursul studiilor lor.

Conectat.

IU este membru al Asociației Absolvenților în Afaceri, al Consorțiului de Învățare Online, al AASCB și al Coaliției Globale pentru Educație a UNESCO. Aceste calificări le oferă legături cu alte instituții, companii și ONG-uri, precum și cu programe de diplomă de nivel superior și cursuri de dezvoltare a învățării pe tot parcursul vieții. Folosind tehnologia de ultimă oră, IU îi ajută pe studenții care au nevoie să-și continue educația și să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

Locații
  • Bad Honnef, Germania

Întrebări