Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies M.Sc. DevOps și Cloud Computing
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

M.Sc. DevOps și Cloud Computing

Online

12 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.568 / per month *

Învățământ la Distanță

* oferta limitata: preturile includ pana la 50% reducere. reducerile și promoțiile sunt disponibile pe bază de sezon, pentru o ofertă personalizată contactați universitatea

Introducere

Stăpânește abilitățile de a excela ca profesionist competent în DevOps și Cloud Computing!

Cursul de master al IU în DevOps și Cloud Computing este meticulos conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele esențiale pentru succesul în domeniul dinamic al tehnologiei. În acest program, te vei scufunda în lumea DevOps, explorând principiile și practicile care creează puntea dintre dezvoltare și operațiuni.

Cursul de master al IU în DevOps și Cloud Computing este conceput pentru a vă oferi abilitățile și cunoștințele necesare pentru a excela în domeniul dinamic al tehnologiei. În acest program, veți pătrunde în lumea DevOps, explorând principiile și practicile care reduc decalajul dintre dezvoltare și operațiuni. Prin proiecte practice și cursuri relevante pentru industrie, veți învăța să optimizați procesele de dezvoltare software, să îmbunătățiți colaborarea și să simplificați implementarea utilizând instrumente și tehnologii de ultimă oră. În plus, veți dobândi o înțelegere profundă a cloud computing, stăpânind implementarea și gestionarea soluțiilor bazate pe cloud pentru a stimula inovația și scalabilitatea. Până la sfârșitul acestui curs, vei fi bine echipat pentru a conduce transformări digitale, a propulsa succesul organizațional și a modela viitorul peisajului tehnologic.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online , în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Admitere

Burse și finanțare

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări