Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies MBA în inteligență artificială
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

MBA în inteligență artificială

Online

18 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3.756 / per year *

Învățământ la Distanță

* taxe totale cu normă întreagă, inclusiv taxa de absolvire 799 €

Introducere

Un MBA în inteligență artificială vă poate catapulta cariera combinând perspicacitatea în afaceri cu cunoștințele de specialitate în AI. Vă pregătește să conduceți inițiative bazate pe inteligență artificială, să navigați prin implicații etice și legale și să profitați de oportunități în domenii emergente, poziționându-vă pentru roluri cu cerere mare și poziții de conducere strategică.

MBA Artificial Intelligence de la IU vă va prezenta principiile de bază ale AI, precum și elementele de bază ale managementului, de la economie și finanțe până la marketing. După ce ați învățat atât teoria, cât și praxia din spatele AI, veți obține o înțelegere fermă a aplicării acesteia în retail, producție, finanțe și multe alte afaceri.

Acest program de studii vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru a conduce cu succes o companie AI. Cu IU, poți studia din confortul casei tale sau din cafeaua ta preferată, 100% online sau în campusul din Berlin.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online, în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Obțineți o diplomă într-o profesie la cerere și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Admitere

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Burse și finanțare

Taxa de școlarizare a programului

Oportunități de carieră

Curriculum

Clasamente

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări