Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies B.Sc. Afaceri și IT
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

B.Sc. Afaceri și IT

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per year *

Învățământ la Distanță

* taxe totale cu normă întreagă, inclusiv taxa de absolvire 699 €

Introducere

Începeți-vă licența în afaceri și IT online

Sunteți orientat spre afaceri și sunteți interesat de IT? Cu acest B.Sc. în Business și IT, puteți combina ambele pasiuni într-un singur program de studiu. La IU, veți dobândi abilitățile și know-how-ul pentru a excela în poziții de nivel superior în sectorul tehnologic. Profitați de ocazie pentru a vă familiariza cu cunoștințele tehnice și de management și poziționați-vă ca un profesionist puternic orientat spre tehnologie. Studiați online de oriunde v-ați afla - alăturați-vă celor peste 100.000 de studenți pe drumul lor spre succes.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies

A studia online nu înseamnă a studia singur: colegii tăi studenți, tutori, profesori și consilieri studenți sunt disponibili în orice moment, pentru orice întrebare sau sfat de care ai nevoie.

Cu peste 10 ani de experiență în studii online, programele de la IU sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și a vă ajuta să reușiți:

  • Începeți să studiați oricând doriți: nu este nevoie să așteptați un semestru pentru a începe. 100% online, de oriunde te-ai afla.
  • Luați-vă examenele ori de câte ori sunteți gata. 24/7, 365 de zile pe an, de oriunde în lume.
  • Construiți-vă rețeaua internațională încă de la primul pas și poziționați-vă pentru succes la scară globală.
  • La IU, scopul nostru este să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenții noștri își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.
  • Diplomele noastre sunt recunoscute și acreditate la nivel global, oferindu-vă șanse mai mari de a reuși pe piața internațională a muncii.
  • Oferim opțiuni de plată flexibile, pentru a se potrivi fiecărui student. Puteți plăti pentru studii în fiecare lună sau anual.
  • Obțineți o diplomă într-o profesie solicitată și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Clasamente

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări