Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies B.ing. Inginerie
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

B.ing. Inginerie

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per month *

Învățământ la Distanță

* oferta limitata: preturile includ pana la 50% reducere. reducerile și promoțiile sunt disponibile pe bază de sezon, pentru o ofertă personalizată contactați universitatea

Introducere

Începeți-vă călătoria de licență în Inginerie!

Descoperiți palpitanta diplomă online de licență în inginerie, personalizată special pentru dvs. la Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU. Acest program garantează o înțelegere cuprinzătoare a principiilor ingineriei, echipându-vă cu abilități esențiale pentru a excela în domeniul dinamic și în continuă evoluție al ingineriei.

Înscriindu-vă la această licență de 180 ECTS în Inginerie, veți avea ocazia de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în diverse discipline de inginerie. Printr-o combinație de concepte teoretice și aplicații practice, veți dezvolta o înțelegere profundă a principiilor ingineriei și a aplicațiilor lor în lumea reală. Cu accent pe învățarea practică, vă veți implica în proiecte practice și lucrări de laborator, permițându-vă să vă aplicați cunoștințele teoretice pentru a rezolva probleme complexe de inginerie. Programul este conceput pentru a vă stimula gândirea critică, rezolvarea problemelor și abilitățile analitice, permițându-vă să abordați provocările de inginerie cu încredere. Pe parcursul cursului, veți avea, de asemenea, oportunitatea de a colabora cu profesioniști din industrie, obținând perspective valoroase și oportunități de creare de rețele. Până la sfârșitul programului, veți fi bine pregătit pentru a urma o carieră de succes în domeniul divers și în continuă evoluție al ingineriei.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online , în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Admitere

Burse și finanțare

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Taxa de școlarizare a programului

Despre Școală

Întrebări