Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies Bachelor Business Administration
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Bachelor Business Administration

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per year *

Învățământ la Distanță

* Oferta limitata: preturile includ pana la 50% reducere. Reducerile și promoțiile sunt disponibile pe bază de sezon, pentru o ofertă personalizată contactați Universitatea.

Introducere

Începeți licența în administrarea afacerilor online

În lumea afacerilor de astăzi în schimbare rapidă, cerințele industriei necesită un set variat și flexibil de competențe de la potențialii recruți. Acest lucru face ca alegerea educației potrivite să fie mai importantă ca niciodată. La IU, oferim cursuri cuprinzătoare, în continuă evoluție, ca parte a diplomei noastre de licență în Administrarea Afacerilor. Construiți-vă abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un profesionist căutat, capabil să îndeplinească cu succes multe roluri de afaceri diferite. Acest program de studii vă va ajuta să vă maximizați potențialul și să vă pregătiți pentru cariera la alegere, oriunde doriți - de la corporații la lumea tehnologiei până la ONG-uri. Și partea cea mai bună? O poți face din confortul casei tale, complet online.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online, în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Obțineți o diplomă într-o profesie la cerere și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Clasamente

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări