Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies BA International Healthcare Management
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

BA International Healthcare Management

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per year *

Învățământ la Distanță

* Oferta limitata: preturile includ pana la 50% reducere. Reducerile și promoțiile sunt disponibile pe bază de sezon, pentru o ofertă personalizată contactați Universitatea.

Introducere

Reduceți decalajul dintre țările dezvoltate și cele în curs de dezvoltare, sprijiniți eforturile de digitalizare sau promovați accesul egal la servicii medicale de calitate – programul de licență în managementul asistenței medicale internaționale vă oferă șansa de a vă construi o carieră cu un impact real asupra lumii. Prin construirea unei cariere dedicate îmbunătățirii sistemelor de asistență medicală de pe tot globul, vă puteți aștepta la noi provocări interesante în mod constant, precum și la șansa de a dezvolta proiecte de asistență medicală în întreaga lume. Dezvoltați cunoștințele și abilitățile de care veți avea nevoie pentru o carieră de succes în domeniul asistenței medicale și lucrați în ONG-uri, agenții guvernamentale sau consilii de administrare a spitalelor.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online, în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Obțineți o diplomă într-o profesie la cerere și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Oportunități de carieră

Clasamente

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări