Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies BA Afaceri Digitale
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

BA Afaceri Digitale

Online

36 Months

Engleză

La zi, Part time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 1.612 / per year *

Învățământ la Distanță

* Oferta limitata: preturile includ pana la 50% reducere. Reducerile și promoțiile sunt disponibile pe bază de sezon, pentru o ofertă personalizată contactați Universitatea.

Introducere

Începeți-vă licența în afaceri digitale

Lumea digitală este noua frontieră a afacerilor globale. Companiile concentrează acum din ce în ce mai multe resurse pe stabilirea cu succes a unei prezențe digitale , iar cererea de experți în aceste procese este mai mare ca niciodată.

Sunteți fascinat de modelele de afaceri bazate pe tehnologii digitale? Nu e de mirare: toată comunicarea IU este digitală, oamenii cumpără online folosind amprentele lor digitale, iar Industria 4.0 conduce oamenii și mașinile către o lume mai eficientă. Cei care urmează acum o diplomă de licență în afaceri digitale și o pot naviga cu încredere vor fi în frunte. Digital Business Managers: digitizează procesele din companii, le adaptează dinamic la piață și ajută start-up-urile să declanșeze lansarea . Cele mai bune oportunități pentru o carieră în toate sectoarele posibile ale economiei mondiale.

Programul dvs. de licență în Afaceri Digitale vă oferă cunoștințe interesante din două lumi . Veți face puntea dintre economia tradițională și cea modernă. Structura modulară a programului de studii Digital Business vă aduce la zi atât în ceea ce privește tehnologia informației, cât și administrarea afacerilor.

Cu o licență în afaceri digitale de la Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU, veți învăța cum să combinați operațiunile de afaceri și abilitățile digitale și să vă familiarizați cu provocările pe care le oferă această combinație.

Studiați așa cum doriți cu IU Online Studies!

  • Accesibil: Bucurați-vă de reduceri la taxele de școlarizare online de până la 50%
  • Opțiuni de plată flexibile: rate lunare sau plata integrală, în avans
  • Taxe all-inclusive: Materiale de curs incluse, fără taxe de aplicare Flexibil
  • Începeți online imediat, fără aporturi semestriale fixe
  • Studiați și susțineți examene 100% online, în ritmul și programul dvs. - acces 24/7 la materialele digitale de învățare ale IU, oriunde ați fi orientat către carieră
  • IU oferă diplome în domenii solicitate, cu specializări
  • Cursurile combină teoria și aplicarea practică prin studii de caz din lumea reală
  • Învățați de la profesioniști din industrie care sunt experți în domeniile lor
  • Scopul IU este să vă ofere instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenți își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.

Reușiți la nivel global cu IU

Cu IU, puteți deschide porțile către oportunități de carieră în întreaga lume. Programele lor acreditate de stat vă vor echipa cu cunoștințe relevante pentru industrie și abilități solicitate, astfel încât să vă puteți remarca pe piața globală a muncii. Studiul la IU vă oferă, de asemenea, acces la serviciile și evenimentele lor exclusive de carieră online și vă conectează la rețeaua lor globală de parteneri academici, astfel încât să puteți studia în SUA, Canada sau Australia.

Obțineți o diplomă într-o profesie solicitată și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Curriculum

Admitere

Taxa de școlarizare a programului

Burse și finanțare

Clasamente

Oportunități de carieră

Mărturii studențești

Despre Școală

Întrebări