Keystone logo
IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

IU International University of Applied Sciences - Online Studies

Introducere

De ce să alegeți IU Online?

La Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU, cea mai mare universitate din Germania, veți găsi o gamă largă de programe de licență online, pentru studenții de licență, master sau MBA. Cu peste un deceniu de experiență în studii online, IU oferă un campus online unic și sisteme de asistență, împreună cu personal didactic excelent, care lucrează împreună pentru a vă oferi o experiență de învățare de înaltă calitate - cu flexibilitate maximă, complet online.

Declarația de misiune a IU Online

Misiunea noastră? Succesul tau. Programele noastre de studiu sunt concepute pentru a se potrivi programului și intereselor dvs., cu o mare varietate de specializări care vă permit să dezvoltați abilități care se potrivesc obiectivelor dvs. Personalul nostru didactic și materialele de învățare sunt de cea mai înaltă calitate, cu accent pe a vă dota cu toate instrumentele de care aveți nevoie pentru o carieră de succes în lumea afacerilor internaționale. Oferim o rețea de asistență care oferă orice ajutor de care aveți nevoie, la fiecare pas. Și facem toate acestea pentru ca tu să-ți construiești cariera care ți se potrivește cel mai bine.

Construiește-ți cariera internațională cu o diplomă IU

Alăturați-vă celor peste 60.000 de studenți din peste 110 de țări și studiați într-un mediu cu adevărat global și internațional. Cu o diplomă recunoscută internațional de la IU, vei face primul pas către dezvoltarea unei cariere internaționale de succes și vei dobândi toate instrumentele și cunoștințele care să te ajute să devii un profesionist de top la nivel mondial în domeniul ales de tine.

94% dintre absolvenții noștri obțin un loc de muncă în termen de trei luni de la absolvirea IU; în doi ani, 80% dintre absolvenții noștri sunt promovați în roluri manageriale. Aceste numere vă spun că la IU vă oferim nu doar cunoștințele teoretice de care aveți nevoie, ci și abilitățile interpersonale care vă vor ajuta să excelați. Succesul absolvenților noștri este succesul IU.

Fapte cheie

 • Începeți să studiați oricând doriți: nu este nevoie să așteptați un semestru pentru a începe.
 • Studiați 100% online, de oriunde v-ați afla.
 • Luați-vă examenele ori de câte ori sunteți gata. 24/7, 365 de zile pe an, de oriunde în lume.
 • A studia online nu înseamnă a studia singur: colegii tăi studenți, tutori, profesori și consilieri studenți sunt disponibili în orice moment, pentru orice întrebări sau sfaturi de care ai nevoie.
 • Cu peste 10 ani de experiență în studii online, programele de la IU sunt concepute pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră și a vă ajuta să reușiți.
 • Alăturați-vă celor peste 100.000 de studenți din peste 153 de țări și studiați într-un mediu cu adevărat internațional.
 • Construiți-vă rețeaua internațională încă de la primul pas și poziționați-vă pentru succes la scară globală.
 • La IU, scopul nostru este să vă oferim instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă construi o carieră de succes. De aceea, 94% dintre absolvenții noștri își găsesc un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire.
 • Diplomele noastre sunt recunoscute și acreditate la nivel global, oferindu-vă șanse mai mari de a reuși pe piața internațională a muncii.
 • Oferim opțiuni de plată flexibile, pentru a se potrivi fiecărui student. Puteți plăti pentru studii în fiecare lună sau anual.
 • Obțineți o diplomă într-o profesie solicitată și dezvoltați toate abilitățile de care aveți nevoie pentru a vă asigura viitorul profesional.

Îmbunătățește-ți cariera, câștigă o diplomă dublă

Cu cursul cu două diplome IU și LSBU (London South Bank University), aveți o oportunitate unică - să absolviți atât cu un certificat de absolvire german, cât și cu unul britanic, fără cerințe academice suplimentare. Programele de studii la IU și la LSBU sunt coordonate și, prin urmare, echivalente între ele.

158151_lsbu-small.jpg

Începeți-vă studiile la IU, aplicați pentru certificatul dumneavoastră britanic* și vi se va acorda automat o diplomă de la LSBU după absolvire, dacă toate cerințele de studiu au fost îndeplinite cu succes.

Trimiteți formularul de înscriere, luați legătura cu echipa noastră de consiliere pentru studenți și primiți certificatul de absolvire britanic după ce ați absolvit cu succes IU.

Acreditări și Clasament

Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU este recunoscută de Consiliul de Științe ca o universitate privată, iar toate programele de studiu și diplomele pe care le oferim în prezent sunt acreditate de FIBBA sau de Consiliul de Acreditare. În plus, am fost premiați cu mai multe sigilii de distincție și excelență și suntem evaluați drept furnizori de servicii excelente de mai multe organisme de clasare externe. Puteți vedea lista cu clasamentele și premiile noastre aici.

Webinar gratuit și întrebări și răspunsuri

Webinar: Studiază online cu IU 18:00 - 19:00 (CEST)

Burse și finanțare

Economisiți până la 50% și obțineți un iPad gratuit – Pentru că meriți cariera de vis!

Înscrieți-vă la un program de studii online acreditat și economisiți până la 50% din taxele de școlarizare. Cu campusul nostru de studiu complet online și instrumentele digitale de învățare, oferim educație de înaltă calitate, accesibilă tuturor.

Cod promoțional: MOTIVAȚIE

 • Puteți începe oricând în 2022
 • Pentru a primi iPad-ul este necesară o adresă în UE
 • Această reducere este disponibilă doar pentru modelul de studii online. Pentru informații despre reducerile myStudies, vă rugăm să luați legătura cu echipa noastră de consultanță pentru studii

Clasamente

Acreditări, Clasamente și Membri

Acreditat.

Universitatea Internațională de Științe Aplicate IU a primit acreditare de sistem de la EQAR, FIBAA, Consiliul German de Acreditare, Consiliul German pentru Științe și Științe Umaniste și WES Canada. Aceasta înseamnă că cursurile, profesorii și materialele lor didactice se potrivesc cu standardele riguroase care le-au fost stabilite și acum își pot acredita propriile programe.

Cambridge Assessment Educație internațională/Studiu cu diplomă de liceu Pathway .

IU este primul partener universitar online al diplomei de liceu a Cambridge International Pathway . Lucrând cu Cambridge, IU oferă studenților o șansă specială de a-și termina diploma de liceu în timp ce studiază pentru o diplomă de licență. Deoarece sunt necesare pentru diploma de licență, aceste cursuri de liceu sunt gratuite. Studiul Pathway este un curs unic de 12 luni cu un volum de muncă de 150 de ore pe care îl urmați împreună cu cursurile de licență. Pathway se încheie cu un examen care poate fi reluat de un număr infinit de ori.

Câștigător de premii.

În clasamentul actual CHE (2020-2022), IU se află în fruntea domeniului Administrarea Afacerilor la categoriile „Condiții generale de studiu”, „Contact cu lectorii”, „Programe de studii oferite”, „Examene”, „Organizarea studiilor” și „Practic”. Orientare”, câștigând un total de șase din 25 de categorii și obținând mai multe clasamente în categoria de top decât oricare dintre cele peste 300 de instituții. IU a primit o evaluare de 5 stele pentru învățarea online și un scor de 99 din 100 în QS, Quacquarelli Symonds, Stars Report, devenind prima universitate germană care a primit un astfel de clasament. De asemenea, a primit sigiliul FIBAA Premium pentru Excelență Digitală și a excelat în 15 din 23 de criterii, inclusiv în categorii precum Orientarea spre viitor, Managementul cunoștințelor, Asigurarea calității predării și păstrarea ratingului pentru următorii cinci ani. Este singurul furnizor de formare care a primit Premiul pentru servicii DtGV 2022 de la Societatea Germană pentru Studii privind Consumatorii, având în vedere că are un personal academic dedicat și antrenori de studiu instruiți care se asigură că studenții sunt sprijiniți pe parcursul studiilor lor.

Conectat.

IU este membru al Asociației Absolvenților în Afaceri, al Consorțiului de Învățare Online, al AASCB și al Coaliției Globale pentru Educație a UNESCO. Aceste calificări le oferă legături cu alte instituții, companii și ONG-uri, precum și cu programe de diplomă de nivel superior și cursuri de dezvoltare a învățării pe tot parcursul vieții. Folosind tehnologia de ultimă oră, IU îi ajută pe studenții care au nevoie să-și continue educația și să urmeze învățarea pe tot parcursul vieții.

Locații

Locații
 • Frankfurter Allee,73a, 10247, Berlin

Întrebări