Keystone logo
ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona

Introducere

ISEB - Instituto Superior Europeo de Barcelona este o instituție de învățământ specializată în programe de învățământ la distanță. Caracterul multidisciplinar, predă formarea postuniversitară în diverse discipline în domenii precum afacerea, educația, psihologia, dreptul și sportul, printre altele, fiind o referință în centrele de formare online spaniole. Conștientă de cele mai recente tendințe sociale și de piață, ISEB include în majoritatea programelor sale de formare conținuturi de inteligență emoțională, coaching, NLP și responsabilitatea socială corporativă, astfel încât viitorii profesioniști să își poată dezvolta întregul potențial din perspectivă social responsabilă.

Cu o metodă complet flexibilă, elevii pot alege data de începere a programului de formare și, alături de tutorele desemnat, concepe un plan de studiu personalizat, astfel încât aceștia să poată studia în propriul ritm, reușind astfel să-și combine studiile cu viața profesională. În plus, datorită metodei noastre 24/365, studentul va avea întotdeauna un tutore disponibil 7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

ISEB este un centru oficial asociat Universității Isabel I, una dintre cele mai importante universități spaniole în domeniul formării la distanță, proiectată în cadrul Spațiului European al Învățământului Superior și care acordă credite ECTS (European Credit Transfer System) în toate programele de formare , garantându-i astfel calitatea și omogenitatea.

Poziționată ca una dintre cele mai bune instituții de învățământ la distanță, ISEB ocupă locul patru în centrele de instruire, conform revistei Financial Magazine, și a primit recent certificatul EFQM pentru calitatea studiilor sale.

Toate programele educaționale ale școlii sunt însoțite de programul ISEB English, un curs opțional și gratuit, care va permite elevilor să dobândească abilitățile lingvistice necesare dezvoltării pe scena internațională.

La finalizarea studiilor noastre Master, Postuniversitare și Programul de Dezvoltare Executivă, elevul va primi un diplom dublu emis de ISEB aprobat și certificat de către Universitatea Isabel I:

  • Masterat, Programul de dezvoltare postuniversitară sau executivă
  • Programul ISEB în limba engleză

Pentru a facilita procedurile administrative, toți studenții din afara UE pot aplica Apostilului de la Haga în toate gradele obținute, acordând validitatea internațională a studiilor.

Locații

  • Barcelona

    Avinguda Diagonal,177, 08018, Barcelona

Întrebări