Keystone logo
ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

ISCTE Executive Education

Introducere

Fiind prima școală de afaceri care a instruit directorii, asociați cu o universitate, care s-a născut în Portugalia este un fapt din 1988. Acest fapt a fost construit, printre altele, de figura inevitabilă a lui Eduardo Gomes Cardoso.

Fiind primul creat, crește responsabilitatea. Dar și experiența.

A fi primul care a fost creat se adaugă istoriei noastre. Și cu ea, și cu experiență, căutăm să ne creăm un viitor. Nu suntem primii deloc. Nici o școală nu este. Dar credem că suntem primii în modul de a face singular și în mai multe domenii de cunoaștere. Suntem primii în modul în care co-proiectăm programele și modul în care ne raportăm la companii și participanții noștri și, prin urmare, oferim. Suntem primii care ne conectăm cu imensa bază de afaceri reală. Cu siguranță suntem primii din partea aplicației care ne caracterizează. Și această parte a aplicației ne determină să ne abonăm la Real-Life Learning.

Obiectiv auditiv cu părul mare (BHAG)

Fiți în fruntea educației executive atunci când vine vorba de soluții din viața reală.

Ceea ce este implicat aici este un accent clar pe furnizarea de soluții practice și aplicate la problemele reale de afaceri. Acesta trebuie să fie obiectivul principal al organizației noastre, un imperativ colectiv care ne unește pe toți într-un obiectiv comun. Suntem obligați să oferim mai multe servicii pentru „furnizarea de soluții reale de afaceri”. Este deviza noastră. Trăim și murim pentru asta.

Brooke Cagle / Unsplash

129352_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpg
Brooke Cagle / unsplash

finalitate

Talent alimentar și dezvoltare personală

Acceptăm newbies și asistăm la dezvoltarea lor personală pentru a scoate tot ce au mai bun. Facem acest lucru în deplină aliniere cu obiectivele de afaceri și sociale.

Promovează creșterea organizațională

Echipăm oamenii cu cunoștințe de ultimă oră, personalizate și aplicate, ceea ce duce la îmbunătățirea sistematică a diferiților indicatori de afaceri.

Îmbunătățește fericirea și sentimentul de realizare

Credem că „persoana” este în centrul organizației și, prin urmare, inima materiei și scopul exercițiului este de a le face fericite și împlinite.

WE

 • Suntem credincioși patrimoniului nostru.
 • Ne comportăm cu integritate.
 • Suntem dedicați excelenței.
 • Ne propunem să îmbunătățim constant.
 • Suntem pasionați de ai noștri.
 • Apărăm respectul față de indivizi.
 • Promovăm relații care durează o viață.
 • Încurajăm inovarea.
 • Circulăm cunoștințe aplicate cu părțile interesate.
 • Sărbătorim împreună.

Locații

 • Lisbon

  INDEG ISCTE Executive Education, Avenida Professor Aníbal Bettencourt, , Lisbon

Întrebări