Keystone logo
International Open University

International Open University

International Open University

Introducere

DESPRE NOI

Fondator și cancelar: Dr. Bilal Philips

corp student: 284877 Universitatea Online Islamică (IOU) este ideea de Dr. Bilal Philips, care a imaginat o instituție care ar oferi programe on-line, intensive, universitare și postuniversitare complet în regim cu taxă gratuit.

Misiune

"Efectuarea de cunoștințe islamice autentice ușor accesibile din lume prin intermediul internetului numai pentru plăcerea lui Dumnezeu este un nobil de viață obiectiv și o misiune de bine în valoare de a sacrifica toate energiile cuiva și mijloace pentru" (Dr. Bilal Philips, Fondator și cancelar, Universitatea Islamică Online).

University Online Islamic (IOU) își propune să acorde acces global la licență de calitate, absolvent și programe de educație la nivel de studii postuniversitare pentru studenții de la practic nici un cost. Misiunea sa este de a ". Schimbarea națiunii musulmane și situația mondială prin educație adecvată" Principiile pe care se bazează IOU sunt:

Cunoștințe: Coran și Sunnah

Dumnezeu a spus: "Într-adevăr, aceasta este doar bine informați printre robii Săi, care se tem cu adevărat Allah." (35:28) Pacea și binecuvântarea lui Allah fie asupra Profetului Ultimul el a spus: "Încercarea de cunoaștere este obligatoriu pentru fiecare musulman."

Accesibilitate

University Online islamice oferă o oportunitate de aur pentru a avea acces la calitate de licență, postuniversitare și cursuri de nivel postuniversitar, ori de câte ori oamenii pot fi și ori de câte ori doresc, fără a fi nevoie să se deplaseze în străinătate sau chiar să părăsească limitele casele lor. Scopul său este de a permite educației pentru oricine, din orice loc, în orice moment.

Ultimul Profetul a spus: "Dacă cineva călătorește pe un drum în căutarea cunoașterii, Allah îl va face să se deplaseze pe unul dintre drumurile spre Paradis."

Accesibilitatea

IOU demonstrează angajamentul continuu față de răspândirea cunoștințelor benefice prin progresează de la un certificat de diplomă și la nivel absolut gratuit cursuri la grade de învățământ gratuit de licență acreditate în diferite domenii de studiu și de masterat. Astfel, ceea ce face învățământul superior ușor accesibil în întreaga lume în beneficiul indivizilor, comunităților lor și a umanității în general. Școlarizare gratuită pentru toți studenții oferă un acces egal la o educație care puțini ar putea permite, dacă ar fi să participe la instituțiile tradiționale de învățământ superior din întreaga lume.

Dumnezeu a zis: "Spune: sunt cei care știu egali cu cei care nu știu?" (39: 9)

COMUNITATE

Nici un student nu va fi împiedicat să studieze la Universitatea Online islamice, indiferent de originea sa religioasă, etnică sau socială. Afirmă că IOU porțile vor rămâne deschise pentru toți, indiferent de frontierele existente în lumea reală. Ea a dat naștere deja o comunitate globala de peste 180.000 de studenți care caută cunoștințe islamice din peste 224 de tari.

Dumnezeu a spus: "cooperează între ele în dreptate și evlavie ... "(5: 2)

islamice etică

Este convingerea fundamentală a Universității Online islamice că profesorul musulman este în mod esențial diferit de un profesor care pur și simplu se întâmplă să fie un musulman. De asemenea, studentul musulman ar trebui să fie în mod distinct diferit de un student care acest lucru se întâmplă să fie un musulman. IOU se așteaptă ca toate sale studenți, profesori, personal, administratori și voluntari să funcționeze în poziții și domeniile lor respective, în primul rând în calitate de musulmani. Acest lucru va implica în mod natural menținerea celor mai înalte standarde de integritate personală, onestitate și responsabilitate.

Ultimul Profetul a spus: "Într-adevăr, Allah iubește de la fiecare dintre voi care ori de câte ori el sau ea face de lucru, care se face în conformitate cu cele mai bune din capacitatea lui sau ei."

Calitate și aplicații

University Online islamice se angajează să ofere o experiență academică on-line de calitate superioară, adecvată în domeniul de aplicare și adâncimea sa, pentru a transmite cunoștințele islamice autentice și practice, în timp ce, în același timp, care să permită studenților săi să facă față provocărilor contemporane ale secolului 21, oferind alte domenii de studiu, cum ar fi psihologia, educație sau finanțe. IOU va evalua și re-evalua fiecare aspect al modelului său academic în mod continuu și nu numai că va încuraja elevii săi să studieze cu atenție, dar, de asemenea, subliniază faptul că acestea trebuie să se străduiască tot posibilul pentru a pune cunoștințele dobândite în practică.

Ultimul Profetul a spus: "Cel mai bun dintre voi este cel care învață Coranul și învață-l pe alții." El a mai spus: "Cel mai bun dintre voi este cel mai benefic pentru oameni." Discipol ultimul profet a lui Ibn Mas "ood, a declarat:" Am folosit pentru a învăța cunoștințe și aplicarea sa împreună. "Imam Sufyaan ATH-Thawree au relatat că în tinerețe, când a mai întâi a început să participe la cursuri, mama lui l-au sfătuit:" Dacă vă notați 10 cuvinte și ta credința nu sa îmbunătățit, verificați-vă ".

istorie

University Online Islamic (IOU) este ideea de Dr. Bilal Philips, care a imaginat o instituție de învățământ superior, care oferă programe intensive universitare și postuniversitare on-line, care sunt complet libere în regim cu taxă.

călătoria IOU a început în 2007, odată cu lansarea cursurilor de diplomă on-line de studiu gratuit în campusul său deschis. În 2010, după doar 3 ani, a fost, de asemenea, a lansat primul burlac fără taxă de Arte (BA), program. Universitatea are acum șapte colegii care oferă programe acreditate de studii on-line: College of Education, Colegiul de Islamice Economie, Colegiul de Bănci și Finanțe, Colegiul de Psihologie, Colegiul de Studii Islamice, Colegiul de Business Administration, Colegiul de Tehnologia Informației, și Colegiul arabică limbă și Lingvistică. Acestea din urmă din care oferă cursuri offline în Gambia, Somaliland și Guineea Bissau.In plus, IOU The Global Coran Memorization Center oferă o oportunitate unică pentru studenții din întreaga lume pentru a studia Coranul on-line.

Locații

  • Banjul

    Islamic Online University (Gambia) 21 Kanifing Mosque Road, P.O. Box 2340, Kanifing South, KMC, The Gambia, , Banjul

    Întrebări