Keystone logo
International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

International Telematic University UNINETTUNO

Introducere

International Telematic University UNINETTUNO , este singura universitate din Italia, care a fost evaluată cu succes de ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), Agenția Ministerială Italiană pentru Calitatea în Învățământul Superior. Înființată prin decretul din 15 aprilie 2005 al Ministerului Educației, Universității și Cercetării din Italia, UNINETTUNIO oferă titluri academice cu valoare legală oriunde în lume pentru studii universitare și postuniversitare. UNINETTUNO să urmeze recomandările Procesului de la Bologna și să acorde credite universitare în cadrul sistemului ECTS - Sistemul european de transfer al creditelor.

UNINETTUNO este una dintre cele mai importante universități de învățământ la distanță din lume și a câștigat recent câteva premii internaționale pentru excelența platformei de e-learning de la Asociația Europeană a Universităților de Predare la Distanță (EADTU). Premiul IELA pentru cel mai bun portal de e-learning a fost livrat către UNINETTUNO pe baza cercetărilor sale, a cunoștințelor și a dezvoltării în domeniul educației la distanță. Membru al Comitetului EADTU - Asociația Europeană a Universităților de Predare la Distanță, Reprezentant al ICDE - Consiliul Internațional al Educației în Învățământul la Distanță pentru Europa de Sud și Marea Mediterană, Recunoscut de UNESCO printre universitățile care acționează pentru atingerea obiectivelor SDG 2030 de către Organizația Națiunilor Unite (https: //goo.gl/jmiif7) și este listat ca membru al Asociației Internaționale a Universităților din cadrul UNESCO IAU.

UNINETTUNO are 6 departamente, 25 de cursuri și peste 163 de centre de examene din întreaga lume. Astăzi, UNINETTUNO are peste 16.000 de studenți din 160 de țări, este proprietarul unui canal de televiziune multilingv prin satelit în aer liber și al unei platforme de învățare și predare pe distanță disponibilă online în 5 limbi (arabă, italiană, engleză, greacă, franceză).

Luând în considerare în mod serios problema legată de calitatea slabă a învățământului în anumite instituții de învățământ la distanță din întreaga lume, datorită unui parteneriat puternic cu universitățile tradiționale, profesorii de la UNINETTUNO sunt selectați printre cei mai buni profesori din universitățile tradiționale partenere.

UNINETTUNO oferă standarde înalte de predare într-un mediu digital, datorită unui model unic de învățare și predare la distanță prin intermediul noilor tehnologii și o platformă unică care încurajează și susține realizările de-a lungul dezvoltării personale. La UNINETTUNO, studenții pot urma programele și pot obține credite universitare și titluri universitare, oriunde, fără restricții de timp și spațiu, o universitate fără frontiere (https://goo.gl/gie8e1).

Cum să studiezi

Activitățile de formare bazate pe Internet au loc într-o zonă macro bazată pe web, numită Cyberspace didactic. În Cyberspace didactic, procesul de instruire și învățare are loc, iar accesările sunt diversificate prin login și parola personalizate, pe baza rolului jucătorilor în calea educațională: profesori, tutori și studenți. Lecțiile și activitățile on-demand online sunt disponibile 24 de ore pe zi, împreună cu orele de curs virtuale cu streaming live și cu clasele virtuale înregistrate (https://goo.gl/jY26qD).

Locații

  • Rome

    Corso Vittorio Emanuele II, 39 - Roma, 00186, Rome

  • Milan

    Via Carlo Darwin, 20, 20143, Milan

    Întrebări